Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Луцьк вніс зміни до бюджету: на що підуть гроші

Відбулось пленарне засідання 55-ї сесії Луцької міської ради.

Фото із сторінки Ігоря Поліщука у Facebook.

Луцьк вніс зміни до бюджету: на що підуть гроші

Сьогодні провели пленарне засідання 55-ї сесії Луцької міської ради

Про голоні рішення розповів міський голова Ігор Поліщук.

«Внесли зміни до міського бюджету.

На капітальний ремонт КП «Луцька міська дитяча поліклініка» (частина приміщень першого поверху) на вулиці Чорновола,1 передбачили 3,745 млн грн.

Передбачили 1,2 млн грн на розробку проєктно-кошторисної документації на будівництво централізованої системи оповіщення.

На пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, виділили 993 729 грн.

Виділили 360 тис. грн на капітальний ремонт частини приміщення територіального центру соціального обслуговування населення.

800 тис. грн передбачили на капітальний ремонт мереж водовідведення ветеринарного та комплексно-ветеринарного приміщення КП «Ласка».

300 тис. грн - на капітальний ремонт частини підвального приміщення комунального підприємства «Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади» на проспекті Волі, 66а.

Перейменували департамент соціальної політики на департамент соціальної та ветеранської політики Луцької міської ради. Рішення прийнято з урахування Методичних рекомендацій щодо організації та забезпечення реалізації територіальними громадами питань ветеранської політики, затверджених наказом Міністерства у справах ветеранів України.

Затвердили угоди про передачу коштів позики у рамках «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» та проєкту «Міський громадський транспорт України ІІ». Це відбулось з метою впровадження заходів проєкту «Реконструкція комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа I-III ступенів № 13» (корпус № 2) на вул. Чернишевського, 29 в м. Луцьку Волинської області», а також «Оновлення тролейбусного парку міста Луцька», згідно якого придбаємо 30 нових тролейбусів.

Розглянули більше сотні земельних питань», - йдеться у повідомленні.

Реклама Google

Telegram Channel