Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині відкрили унікальний клас безпеки

Клас обладнаний новітніми навчальними засобами, унікальними інтерактивними макетами й симуляторами.

Фото: Фейсбук.

На Волині відкрили унікальний клас безпеки

2 лютого в Ковельському районному управлінні ГУ ДСНС України у Волинській області відбулося відкриття унікального класу безпеки, аналогів якому немає на території області, а в Україні — їх одиниці

Участь в урочистому відкритті узяли очільники обласної та районної влади, керівництво Головного управління ДСНС України у Волинській області, Генеральний консул Республіки Польща в Луцьку Славомір Місяк, віце-консул Республіки Польща в Луцьку Міхал Банась, а також юні рятувальники, для яких цей освітній простір і був облаштований.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Відкриття класу стало можливим за сприяння Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку в рамках реалізації проєкту «Покращення безпеки дітей у Ковельському районі шляхом розвитку культури безпечної поведінки через інтерактивний клас безпеки», фінансований Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках польської співпраці з метою розвитку.

Клас, що відтепер діятиме у приміщенні Ковельського районного управління, обладнаний новітніми навчальними засобами, унікальними інтерактивними макетами й симуляторами. Відвідувачі матимуть можливість детально опанувати навички безпечного життя, зокрема правил пожежної безпеки у побуті та в екосистемах, алгоритму дій на випадок виявлення вибухонебезпечних предметів, а також надання домедичної допомоги.

Начальник Головного управління ДСНС України у Волинській області Мирослав Дем'янчук висловив подяку дружній Польщі та Генеральному консульству Республіки Польща в Луцьку за можливість реалізувати такий важливий проєкт у час, коли питання безпеки має концептуальне значення.

«Ми впевнені, що цей клас стане осередком, де формуватиметься покоління юних рятувальників, які умітимуть відмінно протистояти надзвичайним подіям різного характеру і знатимуть, як їм запобігти», —

зазначив Мирослав Дем'янчук.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel