Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У книгозбірні поблизу Луцька зіграють у настільну гру

Фото: фейсбук.

У книгозбірні поблизу Луцька зіграють у настільну гру

Організатори запрошують долучитися як внутрішньо переміщених осіб, так і мешканців Луцької громади.

Захід відбудеться у неділю, 11 лютого, в  бібліотеці-філії селища Рокині (приміщення будинку культури, вул. Шкільна, 1). Початок - о 12.00,

Про це інформують Перспективи Волині

Для участі в заході потрібно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/JBTsKbRZQSvCHbRw6.

Після розгляду форм кожен учасник отримає повідомлення з підтвердженням участі у заході, адже кількість місць - обмежена.

Варто додати, що цей захід реалізовується в межах проєкту «ЯК ВДОМА: створення креативного простору для внутрішньо переміщених осіб на базі бібліотек Луцької МТГ» в рамках програми Єднання заради дії. Реалізовується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX в Україні) за підтримки Державного департаменту США. Проєкт передбачає доступ до культурно-мистецьких заходів, психологічну підтримку та розвиток соціально-комунікаційних навичок, сприяючи покращенню психологічної стійкості, адаптації та інтеграції за новим місцем проживання.

До слова, настільну патріотичну гру «Відбудуй Україну» завідувачці бібліотеки-філії селища Рокині Жанні Дем'янчук подарував тамтешній мешканець, переселенець із Харківщини - народний майстер і музейник Олег Яровий.

 

 Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel