Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Для автобусів на волинському пункті пропуску «Устилуг – Зосин» запрацює «єЧерга»

У підсумку маємо отримати кордон без черг та поїздки відповідно до графіку руху

Фото: Фейсбук.

Для автобусів на волинському пункті пропуску «Устилуг – Зосин» запрацює «єЧерга»

З 12 лютого проєкт «єЧерга» запрацює для автобусів на всіх пунктах пропуску з ЄС і Молдовою

Як повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури,  усі автобуси міжнародного перевезення зможуть перетинати кордон за попереднім записом в системі єЧерга.

Про це інформує Волинська ОВА. 

Наразі йдеться про реєстрацію в системі за принципом «реєструйся та їдь». За таким правилом з серпня минулого року єЧерга для автобусів діяла у тестовому режимі на 8 пунктах пропуску, в тому числі на пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ».

Від сьогодні до цього переліку додані ще 21 пункт пропуску. Загалом це 29 ПП, серед них також волинський - «Устилуг – Зосин».

«Ми масштабуємо єЧергу на всі пункти пропуску, щоб верифікувати виконання автобусних маршрутів та проаналізувати навантаження на кордон. Після цього, на основі актуальної мережі маршрутів, ми запропонуємо кожному автобусу часовий проміжок для перетину кордону – відповідний слот. У підсумку маємо отримати кордон без черг та поїздки відповідно до графіку руху», –

повідомив Віце-прем’єр-міністр з відновлення – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

До уваги перевізників, які здійснюють регулярні міжнародні автобусні перевезення – детальніше за посиланням https://echerha.gov.ua/news/395.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel