Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У громаді на Волині покращать умови перебування в укриттях

Майже 49 млн виділили на забезпечення належних умов та будівництво споруд цивільного захисту (укриттів) у закладах освіти громади.

Фото ілюстративне / facebook.com.

У громаді на Волині покращать умови перебування в укриттях

У співпраці з Міжнародною організацією міграції (МОМ) Підгайцівська сільська рада отримала ковдри, розкладні стільці, сонячні ліхтарі та багаторазовий посуд

Вказана допомога є безоплатною та безповоротною та підлягає суворій звітності щодо цільового використання.

Про це повідомляє Підгайцівська територіальна громада.

«Співпраця міжнародного рівня, яку налагоджено в громаді є важливою, адже облаштування укриттів, центрів незламності – це питання безпеки наших дітей та жителів.

У вказаному напрямку, який визначено пріоритетом, спрямовуємо, також, і левову частку коштів з місцевого бюджету.

Зокрема, на минулій сесії майже 49 млн. виділили на забезпечення належних умов та будівництво споруд цивільного захисту (укриттів) у закладах освіти громади», – розповів Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.

«Дякуємо Міжнародній організації з міграції за надану допомогу, завдяки якій укриття наших закладів освіти поповняться такими необхідними речами як пледи та розкладні стільці.

Маємо надію, що тривог буде якнайменше, й скоро наші дошкільнята та школярі повернуться до мирного навчання!», – розповіла в.о. начальниці Відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Зінкевич.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel