Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
49 спортсменів Луцької громади отримали іменні стипендії

Так тримати!

Фото: facebook.com.

49 спортсменів Луцької громади отримали іменні стипендії

Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся зі спортсменами громади, яким на 2024 рік призначено іменні стипендії

 Відповідно до розпорядження міського голови така фінансова підтримка надається представникам галузі спорту за результатами попереднього року.   

Про це повідомляє Луцька міська рада.

У 2024 році стипендії отримають 49 спортсменів, які торік гідно представили громаду на міжнародних змаганнях різного рівня. Зокрема, 30 із них – це переможці та призери змагань із олімпійських видів спорту, 15 – із неолімпійських, 4 – із видів спорту для осіб з інвалідністю.

Ігор Поліщук повідомив присутнім, що у поточному році кількість іменних стипендіатів зросла з 30 до 49 осіб, а розмір стипендії збільшився до із 3200 до 4500 гривень. Провідним спортсменам та їхнім наставникам він ще раз подякував за наполегливу працю та високі результати.

«Незважаючи на повномасштабну війну, ви змогли гідно представити Україну на міжнародних змаганнях. Цим ви продемонстрували не лише власні можливості, а й непохитну віру у нашу перемогу. Сподіваюся, іменна стипендія стане для вас стимулом ще більш інтенсивно тренуватися та перемагати. Щоб український прапор і надалі майорів на найвищих спортивних п’єдесталах світу», – наголосив Ігор Поліщук.

Після вручення сертифікатів перед присутніми виступили спортсмени Андрій Микитюк (важка атлетика) та Анастасія Коновальчук (французький бокс).

«Від імені нашої спортивної сім’ї хочемо висловити  величезну вдячність за те, що громада розуміє, яку працю ми вкладаємо у наші медалі, – сказала Анастасія Коновальчук. – І як важливо для нас, повертаючись додому зі змагань знати, що наша громада нас чекає».      

У ході зустрічі із провідними спортсменами міський голова Ігор Поліщук виконав ще одну приємну місію – вручив стипендіатці Єлизаветі Труш посвідчення і нагрудний знак майстра спорту України з тенісу.     

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel