Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У системі газорозподілу Волині новий профспілковий комітет і голова

Зміни керівництва відбулись у зв’язку з виходом на заслужений відпочинок попередньої голови профкому Марії Феофанівни Долгової.

Фото ілюстративне / facebook.com.

У системі газорозподілу Волині новий профспілковий комітет і голова

15 лютого відбулась звітно-виборна конференція об’єднаної профспілкової організації

34 делегати одноголосно проголосували за зміну найменування об’єднаної профспілкової організації ПАТ «Волиньгаз» на об’єднану профспілкову організацію Волинської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Про це йдеться на сайті Волинська філія «Газмережі».

Також одноголосно обрали головою Об’єднаної профспілкової організації Волинської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» Ганну Паньтюшко терміном на 5 років. Зміни керівництва відбулись у зв’язку з виходом на заслужений відпочинок попередньої голови профкому Марії Феофанівни Долгової.

«Основне завдання – безперебійне та безаварійне газопостачання, яке наш колектив підприємства виконує на сьогодні. А це сотні працівників, професіоналів своєї справи. Ми маємо підтримувати один одного, об’єднуватися в такий важкий воєнний час. Працювати спільно на перемогу. Наші працівники відповідальні, працюють понаднормово. Це сильний і дружний колектив. Ми будемо робити перемовини про підвищення заробітної плати», - голова профкому Волинської філії ТОВ «Газмережі» Ганна Паньтюшко.

Також делегати, представники з усіх районів, переобрали склад профспілкового комітету. До комітету увійшли:

  1.  Паньтюшко Ганна – голова профкому
  2. Гурко Тетяна – заступник голови профкому
  3. Вознюк Андрій
  4. Будь Галина
  5. Вічепольський Юрій
  6.  Денисюк Віра
  7. Хведюк Леоніда
  8.  Волкотруб Сергій
  9. Лащ Ірина

У свою чергу Марія Долгова поінформувала делегатів про виконання умов Колективного договору та комплексні плани щодо покращення умов охорони праці, які були виконані за останні 5 років. А також подякувала всім, з ким працювала в компанії більше сорока років, за підтримку, допомогу та взаєморозуміння.

«Бажаю новообраному профспілковому комітету плідної роботи, взаємопідтримки в колективі. Бажаю всім міцного здоров’я, миру та перемоги Україні», - побажала Марія Долгова.

На звітно-виборну конференцію були запрошені голова правління АТ «Волиньгаз» Володимир Кец та в.о. директора Волинської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» В’ячеслав Веретельников, а також директор фінансовий «Волиньгаз» Юрій Харченко і начальник управління персоналу «Волиньгаз» Андрій Сироватський.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel