Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Горохові на Волині в День закоханих студенти й викладачі ярмаркували задля Перемоги

Разом до Перемоги!

Фото: Facebook.

У Горохові на Волині в День закоханих студенти й викладачі ярмаркували задля Перемоги

Благодійне дійство ініціювали зі закликом: «Подаруй свою любов захисникам!»

У Горохівському фаховому коледжі ЛНУП відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України. 

Про це розповідають на сторінці у Facebook коледжу.

«У День закоханих ми адресуємо найтепліші емоції тим, кого любимо і про кого піклуємось. І як прикро і боляче, коли через кляту війну так багато слів лишаться несказаними, а багато епізодів життя – не прожитими. Тому усе тепло своїх сердець, усю вдячність і любов ми адресуємо нашим захисникам! А вони, сильні та незламні, попри всі труднощі, знаходять можливість подякувати й нам за допомогу та підтримку.

«Бійці 15-го Мобільного прикордонного загону відділення Прикордонної Служби Вогневої Підтримки із передової лінії східного фронту надіслали нам слова вдячності за те, що допомагаємо і підтримуємо їх. Серед військовослужбовців цього підрозділу – наш відважний земляк, воїн Андрій Загоруйко», – звернувся до усіх присутніх на ярмарку в.о. директора коледжу Олег Жельчик та вручив Подяки начальника загону Валерія Падителя Волонтерському центру коледжу «Твори добро» та його координаторці Галині Гайді.

«Ми не можемо і не маємо права зупинятися, коли наші захисники потребують допомоги, тому усі зусилля й надалі будемо спрямовувати на їх підтримку», – запевнила Галина Гайда.

Від продажу різноманітних смаколиків та завдяки благодійним пожертвам на ярмарку вдалося зібрати понад 20000 грн. Ці кошти у найближчий час буде спрямовано на придбання системи швидкісного Інтернету Starlink (вже замовили за ціною 21300 грн.) для підрозділу, де служать чоловіки родини Хачатрянів з с. Марковичі, аби наші захисники мали надійний та швидкий зв’язок для координації військових операцій.

Разом, не зупиняючись, прямуймо до Перемоги!

Святкуймо День закоханих правильно! « - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «У Горохівській громаді родинам двох загиблих захисників вручили ордени «За мужність».

Реклама Google
 

Telegram Channel