Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Амбулаторія поблизу Луцька отримала нове обладнання (Фото)

Мить тестування

Фото: pidgayci-gromada.gov.ua.

Амбулаторія поблизу Луцька отримала нове обладнання (Фото)

У медичному закладі села Піддубці з'явився сучасний апарат УЗД

Придбати його вдалося завдяки реалізації благодійного проєкту соціально-відповідального бізнесу за участю керівника підрозділу групи компаній ТМ «ВІЛІЯ» Івана Гнатюка.

Про це інформує Підгайцівська громада.

Щоб перевірити, як працює нове обладнання.Піддубцівську амбулаторію відвідали заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь та староста села Віктор Ковжук.

Сімейна лікарка Ірина Тимчук наочно продемонструвала можливості нової медичної техніки.

Як розповіла жінка, сучасний портативний УЗД - це компактний апарат, який розміщується у невеличкому боксі, тому його можна використовувати не лише в стінах амбулаторії, а й у будь-якому іншому місці, під'єднавши до ноутбука, стаціонарного комп'ютера, планшета чи телефона.

 - Цей апарат чудовий помічник для сімейного лікаря. Зокрема, для діагностики патологій черевної порожнини в разі травм, забоїв, діагностики жовчно-кам'яної хвороби, хвороби серця, гінекологічних патологій. Це допомагає сімейному лікарю швидко поставити діагноз та, в разі потреби, спрямувати пацієнта відразу до профільного спеціаліста чи на стаціонарне лікування, - пояснила Ірина Тимчук.

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь розповів, що покращити технолого-діагностичну базу Піддубцівської амбулаторії вдалося завдяки соціально-відповідальному аграрному підприємству ТОВ «Набуток» гурпи компаній ТМ «ВІЛІЯ», яке впроваджує соціальні проєкти у населених пунктах громади. Зокрема, в тих, де жителі здають підприємству в оренду свої сільськогосподарські угіддя.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel