Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Сім'я відомого композитора пережила ракетний обстріл

Ігор та Світлана Поклади

Фото: gordonua.com.

Сім'я відомого композитора пережила ракетний обстріл

Йдеться про легендарного українського автора музики, зокрема, до таких творів, як «Кохана» і «Скрипка грає» Ігоря Поклада та його близьких

 Дружину маестро - Світлану - відкинуло на ліжко вибуховою хвилею.

Про це вона написала на своїй Фейсбук-сторінці.

Пані Світлан поділилася деталями складного ранку 15 лютого. Тоді окупанти атакували Київську область.

Світлана Поклад зізналася, що, зазвичай, уважна щодо сигналів повітряної тривоги, але саме в цей день втомилась і проспала. Прокинулась вже о 5 ранку, коли ракета летіла у напрямку Ворзеля.

 - От тут - вже не жарти. Піднялася. І пішла до вікна, яке відчинила ще вночі, бо не вистачало повітря, вирішила зачинити про всяк випадок. І тут… Спочатку крихітне щось в небі, ніби місяць за хмарами, а потім шалений вибух. Шалений! А небо червоне. І мене вдарило об раму, а потім відкинуло на ліжко, знесло, – поділилася жінка.

Тоді вона зрозуміла, що її відкинуло вибуховою хвилею. 

- Потім пролунало ще кілька вибухів трохи далі. Далі – холод на щоку, відкрила підвал, скинула тривожну валізу, куртки, допомогла спуститися чоловікові. Собаки заховалися, не змогла спустити, коти спустилися самі…

Ця клята країна не зупиниться! Ніколи! І ми просто не маємо права нехтувати сигналами тривоги, – зауважила пані Світлана.

Жінка звинувачує себе, що спокійно сприйняла загрозу, бо розслабилася. Та цей ранок став їй уроком і своєрідним нагадування про те, що могла статися трагедія.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel