Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Найсмачніший козячий сир в Україні

Реклама.

Фото: cheesesommelier.com.ua.

Найсмачніший козячий сир в Україні

Сучасні сироварні пропонують покупцеві широкий асортимент продукції: козячі, коров’ячі, овечі сири різної текстури, жирності та витримки. Команда Сирного сомельє бажає познайомити вас з одним із різновидів даного продукту та розвіяти всі міфи щодо його смаку та аромату. 

Якщо ви і досі оминали козячий сир, то дарма. Сучасні технології виробництва, новітні рецептури дозволяють створювати делікатні, ніжні та багатогранні смаки з ненав’язливою ароматністю. Пряні, вершкові, солонуваті, солодкаві вони заслуговують окремої уваги.

З яких козячих сирів варто почати знайомство – поради від Сирного сомельє

Голландський сир прямого імпорту, який ви можете зустріти на наших поличках, вже давно завоював любов серед тисяч покупців і козячий не виняток. Виготовляється він з якісного молока за спеціальною технологією. Такий продукт не тільки смачний, а й має підвищений вміст білка, кальцію та інших корисних речовин у порівнянні з коров’ячим.

Шукаєте найсмачніший козячий сир? Радимо звернути увагу на дану оригінальну продукцію, яка неодмінно має сподобатися:

  • Тартуффо з трюфелем. Має делікатну текстуру, в міру щільну та ніжний солодкуватий присмак. У складі є трюфель, який забезпечує привабливу ароматність лісових грибочків. Витримка сиру три місяці.

  • Аріна з італійськими травами. З першого шматочка відчувається яскравий та пряний смак. Тандем із запашного орегано, базиліка, паприки, майорану та часнику ідеально поєднуються з ніжним козячим молоком.

  • Аріна легкий. Даний молодий сир з витримкою в два місяці має жирність всього 18%. Він легкий, некалорійний, з пружною текстурою та легким вершковим смаком.

  • Роттердам козячий. Він однозначно вразить насиченою вершковістю та солодкавим присмаком, який урівноважує приємний аромат пряженого молока.

  • Екстра витриманий. Любителі витриманих сирів зможуть оцінити його щільну структуру та пікантний смак з солоно-солодкими нотами, а на завершення делікатний аромат кози.

Поєднавши дані сири з правильними закусками, солодощами та вином ви в повній мірі досягнете високих гастрономічних відчуттів. Варто керуватися власними уподобаннями та експериментувати зі смаками – спробувавши різноманітні варіанти ви неодмінно віднайдете свої улюблені.

Придбати якісний козячий сир в найкращих голландських традиціях

Сирний сомельє напряму імпортує найкращі молочні продукти, у якості яких ми впевнені. Співпрацюючи з відомими виробниками, ми ралізовуємо великий асортимент благородних сирів широкої смакової палітри та витримки.

Замовити козячий сир можна в Сумах в наших стаціонарних магазинах. Жителі інших куточків України можуть завітати на наш сайт, ознайомитися з наявною продукцією та оформити замовлення на бажані товари. Здійснюємо доставку до Києва, Вінниці, Черкас, Конотопу та інших міст України послугами транспортних компаній.

Звертайтеся до наших сомельє – вам з радістю проконсультують, розкажуть про особливості кожного виду сиру.

Реклама Google

Telegram Channel