Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Пресофіцер волинської тероборони розповів, як російські генерали «розформували» «бандерівську» бригаду

Сергій Хомінський.

Волинь-нова

Пресофіцер волинської тероборони розповів, як російські генерали «розформували» «бандерівську» бригаду

З нагоди Дня військового журналіста Регіональне управління Сил територіальної оборони «Захід» розповіли про начальника служби зв'язків з громадськістю 100 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Сергія Хомінського

«Знайомтесь, це – Сергій Хомінський, начальник служби зв'язків з громадськістю 100 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ

До повномасштабного вторгнення Сергій був журналістом та викладачем журналістських предметів у вузі. Проте велика війна внесла свої корективи: після нападу рашистів на Україну офіцер змінив свій цивільний одяг на військову форму і відправився захищати свою країну.

Чому інформаційний аспект є не менш важливим за бойову роботу підрозділів на війні з окупантом, чим займаються в армії прес-офіцери і чому Україна має перемогти?

Про все це Сергій Хомінський розповів у сюжеті з нагоди Дня військового журналіста» , – йдеться у дописі на сторінці Управління у Facebook.

Від редакції «Газета «Волинь». Нагадаємо що до війни Сергій Хомінський був кореспондентом «Волині», наші читачі добре знайомі з його авторськими колонками, спортивними репортажами та аналітикою із традиційно дотепними заголовками.  У 2022 році він став лауреатом премії імені Полікарпа Шафети за кращі публіцистичні твори від редакції «Волині» і місцевої спілки НСЖУ. 

Читайте також: Журналіст і захисник України Сергій Хомінський мріє написати репортаж з параду Перемоги на Красній площі... під синьо-жовтим прапором.

Реклама Google

Telegram Channel