Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Працюємо для людей, які опинилися у важких життєвих обставинах

Реклама.

Елеос-Україна – мережа організацій, що об’єднана милосердям.

Працюємо для людей, які опинилися у важких життєвих обставинах

Елеос-Україна – мережа організацій, що об’єднана милосердям. З 2014 року ми працюємо для людей, які постраждали від насильства, дискримінації та війни.  

Піклуємося про жінок, які зіткнулися з насиллям з боку чоловіків, опікуємося жінками, які належать до спільноти людей, що живуть з ВІЛ, та уразливих груп. Надаємо всебічну допомогу жінкам та матерям з дітьми, які через війну змушені були шукати прихистку в інших регіонах України. 

Від початку великої війни наша організація відкрила шелтери на Буковині та Франківщині і за цей час допомогу та захист отримали люди з найбільш постраждалих від війни регіонів. Проте, до нас можуть звертатися, і звертаються жінки з усіх куточків України.

Шелтери Елеос-Україна – це не лише місце безпечного перебування. У нас працюють справжні професіонали, які цілодобово супроводжують постраждалих. За потреби, в будь-який час жінки можуть звернутися за допомогою. В шелтері допомагають із вирішенням великої кількості питань - починаючи від оформлення допомоги від держави, до пошуку кар’єрних можливостей для наших клієнтів. У нас працюють і психологи. Вони проводять роботу з дітьми, допомагають жінкам подолати психологічні наслідки насильства, організовують групові сеанси, тренінги, проводять індивідуальну роботу. За бажанням, у шелтері можна також отримати підтримку від священника. 

Наші підопічні мають всебічну підтримку, і більшість із них вже змогли подолати життєві труднощі і повернутися до повноцінного життя на новому місці.  

Мешканки наших прихистків «покусані життям», проте саме тут вони знаходять внутрішні ресурси для того, щоби жити та рухатись далі, адже всі вони спільнота надзвичайно сильних людей.  

«Немає безвихідних ситуацій. Так, іноді буває дуже важко і людина зневіряється в усьому. Та в світі багато небайдужих людей які готові допомагати. І це не просто слова. Це щоденна практика соціальної роботи.» – слова очільника одного з наших шелтерів на Франківщині Миколи Горгули. 

Не бійтеся звертатися по допомогу. В світі багато людей, які можуть і хочуть допомогти.

Ми працюємо для людей, які знаходяться у важких життєвих обставинах. Наші шелтери відкриті і працюють у двох регіонах на заході країни - це Франківщина, та Буковина. Якщо саме ви потребуєте підтримки та захисту, звертайтесь по допомогу до наших шелтерів за цими контактами. 

Номер для звернень на Франківщині: 050 704 14 85

На Буковині: 096 070 25 76

Реклама Google

Telegram Channel