Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Знову на Схід: Порошенко везе великий вантаж для 19-ти бригад і батальйонів

Разом - до перемоги!

Фото Європейська солідарність.

Знову на Схід: Порошенко везе великий вантаж для 19-ти бригад і батальйонів

Петро Порошенко з волонтерами підготував великий вантаж на суму 39 мільйонів гривень для 19-ти бригад і батальйонів. Завтра він передасть техніку військовим на східному фронті

Пʼятий Президент, якого російська влада вкотре визнала «екстремістом» за фінансування ЗСУ, каже: буде підтримувати нашу армію до перемоги України. «Ви вже чули, що росія вважає мене «екстремістом» і «терористом», зокрема, через те, що я допомагаю Збройним Силам України в нищенні російської армії. Що ж, визнаю: допомагав, допомагаю і буду допомагати. Знову підготували черговий великий вантаж на фронт» – показує Порошенко техніку. 

 

 «Вже завтра його отримають окремі батальйони 19-ти бригад, три розвідбати, армійський корпус. Легендарні бригади, які два роки тримали оборону Авдіївки», – говорить пʼятий Президент. 

У війська везуть вантажівки, прально-душові комплекси, велику партію FPV-дронів та «Мавіків», шини для Хамерів та Уралів. 

«Оці три вантажівки за моєю спиною – це артилерійські вантажівки. У них є гідроплатформа. І вони легко вантажать палети з артилерійськими снарядами», – показує Порошенко. 

 

 На фронт також передають три прально-душові комплекси, які виготовляють волонтери ГО «Справа Громад». «Минулого тижня ми вийшли на 150 комплексів, а цього вже буде 160. Ми не зупиняємо роботу», – наголошує Порошенко. 

 

 «Це тиждень, коли виповнюється десять років Революції Гідності і подіям на Майдані, Небесній Сотні, десять років з початку війни між росією і Україною і два роки  з дати повномасштабного вторгнення. Тоді в лютому ми взяли зброю до рук, побудували блок-пости і вступили до бою з російськими військами, які напівоточили Київ», – нагадав Порошенко.

 

  За 2 роки повномасштабного вторгнення Порошенко спрямував на підтримку армії 4,5 мільярди гривень. А за 10 років ця сума перевищила 8 мільярдів. 

«Більше сотні бригад отримують від нас дуже потрібну техніку, електроніку, дрони і все, що дозволяє підвищувати ефективність дій та знищувати орків», – каже пʼятий Президент. 

Реклама Google

Telegram Channel