Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Водій, який курсує Любешівщиною, показав приклад вшанування Героїв

«Завдяки хлопцям ми можемо тут спокійно жити і працювати!»

Фото: novezittya.com.ua.

Водій, який курсує Любешівщиною, показав приклад вшанування Героїв

Лілія Ратушна поділилися позитивною історією, яка сталася з нею та її мамою

«Ми часто пишемо про якісь погані випадки і рідко про хороші», – зазначила дописувачка, вирішивши розповісти про гідний вчинок водія, котрий курсує маршрутом Луцьк- Маневичі – Любешів – Велика Глуша із часом відправлення з обласного центру об 11:20.

Про це інформує видання Нове життя.

«Мама забула посвідчення, завдяки якому може їхати безкоштовно як мама загиблого Героя. Звісно ж, ми не розраховували отримати якісь пільги, планували оплатити за 2 квитка. Але коли водій почув, що ми забули посвідчення, він не взяв грошей з мами за проїзд зі словами: «Завдяки хлопцям ми можемо тут спокійно жити і працювати», – написала Лілія Ратушна.

Ця історія вразила дописувачку, адже, за її словами, останнім часом все частіші випадки, коли і з наявним посвідченням не беруть безкоштовно. Є випадки, коли водії досить хамовиті…

 «Але є такі водії, як пан Анатолій, який проявив свою людяність і своїм прикладом приніс віру в хороших перевізників та водіїв, які з шаною та вдячністю ставляться до сімей загиблих Воїнів. Так що, як побачите водія Анатолія з автобусу АС7415 – передавайте від мене ще раз вітання», – підсумувала пані Лілія.

А її словами про людяність і толерантність цього водія підтверджують і наші земляки у коментарях під дописом. Адже, кажуть, пан Анатолій курсує в наш край уже далеко не один рік, тож пасажири і пасажирки знають його і поважають.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також:

Реклама Google

Telegram Channel