Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Сили оборони знищили ще один російський літак А-50 (Відео)

Смерть ворогам!

Фото Слово і діло.

Сили оборони знищили ще один російський літак А-50 (Відео)

Сили оборони України збили російський літак далекого радіолокаційного виявлення А-50

Про це пише УП.

Джерело: командувач Повітряних сил Микола Олещук у Telegram, співрозмовник УП в розвідці, речник ГУР Андрій Юсов у коментарі УП

Пряма мова: «А-50 із позивним «Баян» долітався! Вітаю окупантів «С Днем защитника отечества! Святкувати треба вдома, і так, щоб Баян не порвати! Дякую Головному управлінню розвідки МОУ та усім, хто забезпечив результат! Працюємо далі! Разом до перемоги!».

Деталі: За даними джерела «Української правди» це сталося в районі між Єйськом та Краснодаром.

За даними з російських пабліків, свідками падіння охопленого вогнем літака стали жителі хутора Трудова Вірменія в Краснодарському краї.

Російські пропагандисти коментують подію так: «Невстановлений літальний апарат упав у Канівському районі в Краснодарському краї, на місці падіння горить очерет, повідомили РИА Новости в екстрених службах».

У Головному управлінні розвідки МОУ, не вдаючись у деталі, підтвердили «Українській правді» ліквідацію ворожого раідолокаційника А-50

Пряма мова речника ГУР Андрія Юсова: «Можемо підтвердити знищення такої важливої цілі, ще й у таку важливу для ворога дату. Це особливо приємно.

Спільні заходи Сил оборони триватимуть».

Передісторія:

Ввечері 14 січня в російських та українських Telegram-каналах з'явилися повідомлення про збиття над Азовським морем російського літака А-50 і пошкодження повітряного командного пункту Іл-22М.

Реклама Google

Telegram Channel