Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Топ найкращих моделей взуття для жінок на літо 2024 року

Реклама.

Фото: www.miraton.ua.

Топ найкращих моделей взуття для жінок на літо 2024 року

Настає пора, коли час прибрати громіздкі черевики в шафу і підготувати гардероб до більш теплої погоди. Тренди взуття сезону 2024 року можуть стати чудовим джерелом натхнення для підготовки літньої колекції взуття, оскільки вони представляють як комфортні моделі для прогулянок, так і пропонують варіанти для шанувальниць гламуру.

Маючи безмежний вибір, ми вирішили скласти список мастхевів для наступного літа. Від босоніжок з ремінцями до стильних шльопанців на платформі для жінок – все це ви можете придбати за вигідними цінами в інтернет-магазині «Міратон».

Босоніжки з тонкими ремінцями

Літнє взуття з ледь помітними ремінцями – це довгоочікуване повернення до моди 90-х. Привабливість моделі полягає в її універсальності: такі босоніжки добре поєднуються з усім – від джинсів та футболки до коктейльного вбрання. Вам може сподобатися цей стиль із невеликим підбором або на плоскій підошві.

Літні кросівки

Зберігайте невимушеність та активність у будь-яких ситуаціях за допомогою зручних літніх кросівок. У моді як ретро і мінімалізм, так і масивні підошви та яскраві поєднання кольорів. Переконайтеся, що бажана пара досить повітропроникна, щоб вашим стопам було прохолодно у будь-яку спеку.

Еспадрильї

Тренди взуття приходять і йдуть, але еспадрильї назавжди залишаться літнім фаворитом. Придивіться до взуття з плетеною танкеткою, яке відмінно підходить для літніх галявин і пляжів і гармонійно поєднується з кокетливими сукнями з принтами. Бонус: завдяки безлічі варіантів – наприклад, зав'язкам, пряжкам та ремінцям на щиколотці – ви можете знайти еспадрильї, які будуть настільки ошатними або повсякденними, наскільки ви забажаєте.

Універсальні шльопанці

Звісно, ви чудово виглядатимете біля басейну в невагомих в'єтнамках. Але розгляньте варіант шльопанців у більш солідному виконанні: на танкетці або платформі, зі збірками, квітковим візерунком та масивною фурнітурою з пряжками.

Легкі лофери

Вибирайте літні лофери з тонкого текстилю або рафії, які можна носити без шкарпеток. Щоб створити атмосферний образ, чому б не поєднати нові лофери з найкращою у цьому сезоні плетеною сумкою-кошиком?

Балетки

Улюблений усіма тренд на балетки зберігається і влітку. Від варіантів з рюшами та стрічками до ділових версій з квадратним носком, балетки цього літа стають популярнішими, ніж будь-коли. Це оптимальне перехідне взуття для пізньої весни та ранньої осені. При виборі орієнтуйтеся на колірні тенденції сезону, наприклад, виберіть пару яскраво-рожевого або сріблястого відтінку.

Рибальські сандалії

Чарівні сандалії з безліччю переплетень в стилі олдскул стануть вашим незамінним помічником влітку. Завдяки плоскій підошві вони надзвичайно комфортні, а закритий мис дозволить не перейматися досконалістю педикюру.

Реклама Google

Telegram Channel