Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Працівники «Луцьктепло» передали чергову допомогу захисникам на передову (Фото)

З вірою в Перемогу!

Фото: facebook.com.

Працівники «Луцьктепло» передали чергову допомогу захисникам на передову (Фото)

ДКП «Луцьктепло» продовжує допомагати Силам оборони України шляхом відрахування одноденного заробітку

У такий спосіб із лютневої заробітної плати було утримано 480,1 тис грн.

Про це йдеться на сайті організації.

Цим коштом на запит військовослужбовців 451 батальйону 141 бригади ГО «Волонтерський центр СЕРЦЯ ПАТРІОТІВ» було придбано та передано автомобіль Nissan Navara, на якому військовослужбовці вже виконують бойові завдання. До речі, це вже 16-ий автомобіль, який колектив підприємства через волонтерів передав тим чи іншим підрозділам.

Окрім того, на запит штаб-сержанта військової частини А4898 було придбано та передано квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro, а для 130 окремого розвідувального батальйону також було передано плати ініціації до fpv-дронів.

Поряд із цим, на прохання мобілізованого працівника служби з ремонту устаткування теплових мереж, було придбано комплект уніформи.

Не припиняється, а лише набирає обертів, процес плетіння маскувальних сіток. І якщо на початку готові для плетіння стрічки та техніку плетіння «імпортували» від інших волонтерів, то зараз залученні до процесу працівниці підприємства готові ділитися як власним досвідом, так і матеріалами з іншими.

В першу чергу, завдяки зробленій дільницею централізованого ремонту установці для порізки стрічок, чиєї «потужності» достатньо не лише для власних потреб, але й для передачі матеріалів іншим волонтерам.

В другу чергу, дякуючи розробленій головою профкому підприємства Неонілою СЛЮСАР техніці плетіння, яка значно пришвидшує процес, і покращує якість готової сітки.

«Якщо раніше ми вчилися у волонтерів, то тепер маємо чого навчити інших», – каже Неоніла Володимирівна, додаючи, що загалом силами залучених у процес працівниць вже виконали майже 60 сіток різних розмірів.

І в третю – завдяки закупівлі достатньої кількості матеріалів із числа коштів одноденного заробітку.

Адміністрація підприємства щиро дякує усім працівникам і працівницям, які кожного другого місяця відгукуються на заклик перерахунку одноденного заробітку на потреби Сил оборони України. Загалом від початку повномасштабної збройної агресії росії таким чином було акумульовано близько 5,3 млн грн.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel