Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Від квадрокоптерів до буржуйок: волинська громада прагне допомогти кожному своєму мобілізованому

Разом - до перемоги!

Волинь-нова

Від квадрокоптерів до буржуйок: волинська громада прагне допомогти кожному своєму мобілізованому

Звіт про використання коштів на підтримку мобілізованих жителів Рівненської громади, переданих із заробітних плат працівників галузі освіти, культури та сільської ради

Про це інформують у Рівненській громаді.

«Зібрані кошти були передані для наших земляків, які сьогодні у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України! Зокрема, кошти передані на запити: Ш.О. (с.Гороховище) за придбання військової амуніції 9 тис.грн., І.Л. (с.Вишнівка) - закупівля планшету, 13 тис.грн., П.С. (с.Гуща) закупівля військової амуніції 13 тис.грн., виробництво буржуйок, які передані для Ш.В. (с. Рівне), Ш.Б (с.Рівне), П.М. (с. Забужжя) - 20 тис.грн., Л.В. (с.Старовойтове) для придбання авто передано 20 тис.грн., М.В. (с.Гороховище) - для закупівлі військової амуніції 12 тис.грн., Х.С. (с.Гуща) - для придбання авто 135 тис.грн, К.О.( с. Будники) для купівлі військової амуніції 11 тис.грн., Х.Д. ( с.Сокіл) на ремонт мікробуса переданого родиною Литвинюків із с. Миловань 45 тис.грн., Г.М. (с.Будники) для закупівлі військового спорядження 10 тис.грн.

Сьогодні також працюємо щоб закрити питання придбання квадрокоптера для Ч.М. (с.Полапи) та окремих технічних засобів і пристороїв для підрозділу С.С. (с.Забужжя).

Паралельно закупляємо за кошти бюджету квадрокоптери та FPV-дрони, станції Starlink для підрозділів, де нині перебувають й інші наші земляки. Згодом ще один великий звіт!

Дякуємо усім небайдужим за підтримку наших Захисників! Разом переможемо! Слава Україні!», - йдеться у повідомленні.

Реклама Google

Telegram Channel