Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 14706 гривень (Фото)

Разом до Перемоги!

Фото: Facebook.

У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 14706 гривень (Фото)

Волонтерський центр «Твори добро» з початку війни невтомно ярмаркує , щоб підтримати українських захисників

Нехай прихід весни принесе нам омріяну Перемогу. Продовжуємо працювати заради підтримки наших захисників та її прискорення. На минулому тижні було перераховано 20000 гривень 14-ій бригаді, в якій служить житель с. Скобелка Юрій Чернюк, та 2900 гривень - на берці Андрію Черенку.

Учора, 2 березня, на благодійному ярмарку в Горохові було реалізовано продукції на суму 14706 грн.

Про це інформує на своїй сторінці у Facebook волонтерський центр «Твори добро».

«Щиро дякуємо  Надіі Загоруйко, Світлані Гончарук, Ірині Сєргєєвій, Оксані Кузьмук, Любові Матвєєвій, Людмилі Ансеровій, Ларисі Нарихнюк, Галині Сальніковій, Ніні Оліщук, Зіні Постижевській, Валентині Міщенко, Людмилі Даців, Галині Гайді, студенту Сергію Присяжному з мамою, які постійно допомагають випічкою.

За надані продукти для випічки адресуємо вдячність родині Бачинських, Таїсії Островській, Оксані Хамковій, Вікторії Кукевич, Андрію Гнатюку, Зіновії Базюк, Ользі Кононець, Петру та Євгенії Собуцьким; за виготовлення сувенірних виробів - Оксані Хвищун, Оксані Кузьмук, студентському волонтерському центру «В Єдності сила», за вироби ручної роботи -  Вірі Щвець із Краматорська; за доставку на ринок та допомогу в реалізації продукції - Надії та Юрію Загоруйко, Світлані Савченко, Світлані Гончарук, Оксані Кузьмук; за донатство – Катерині Дубʼюк, Віталію Шведу.

Нехай Господь поверне всім сторицею. Всі кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ.  Мирних днів нам усім! 

Нашим Захисникам бажаємо міцного здоров’я, неушкодженими та з ПЕРЕМОГОЮ повернутися до рідної домівки», - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Читайте також: «Що сказав Штучний Розум відомомому українському письменнику».

 
 
 
 
 

Реклама Google
 

Telegram Channel