Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Збір перевершив очікування: під час благодійного футболу у Луцьку зібрали понад 240 тисяч гривень

Під час турніру футболісти показали надзвичайно видовищну гру, а вболівальники отримали масу яскравих емоцій від хвилюючих гольових моментів.

Фото: Фейсбук.

Збір перевершив очікування: під час благодійного футболу у Луцьку зібрали понад 240 тисяч гривень

Цього разу кошти збирали на засоби радіоелектронної боротьби для бійців 417-го окремого стрілецького батальйону, а також задля підтримки людей, звільнених з полону

Як гравець, донатор та співорганізатор V благодійний турнір підтримав голова Волиньради, очільник регіонального осередку НОК України Григорій Недопад.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

У спортивному протистоянні зійшлися любителі та професіонали футболу, а також юні гравці. Змагалися команди національної ветеранської збірної України, СК Волинь, Там Там, 6-го Волинського прикордонного загону та будівельної компанії «Луцьксантехмонтаж».

Стартував турнір з дитячого Кубку «Там Там», а після офіційного відкриття упродовж усього дня змагались дорослі. Під час турніру провели і кілька аукціонів де лотами слугували м’ячі, футболки та інша спортивна атрибутика із автографами легендарних футболістів та гравців команд.

«Вкотре хочу подякувати ініціаторам цих доброчинних змагань - керівництву гіпермаркету Там Там та їх партнерам. Цей турнір та інші благодійні акції – це про захист і підтримку наших оборонців, це ще один крок до нашої омріяної перемоги. Благодійність, донати та підтримка ЗСУ – сьогодні головна місія кожного цивільного, наш спільний обв’язок», - наголосив голова облради Григорій Недопад.

Під час турніру футболісти показали надзвичайно видовищну гру, а вболівальники отримали масу яскравих емоцій від хвилюючих гольових моментів. На глядацьких трибунах, до слова, було і чимало військовослужбовців, в тому числі й четверо захисників, які пройшли пекло полону.

Організатори сподівалися зібрати щонайменше 150 тисяч гривень, та лише упродовж матчу благодійні внески і донати перевищили 240 тисяч гривень. 

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel