Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Відомо, коли цього року вступники складатимуть НМТ: перелік дат

Це важливо.

Фото: Pixabay.

Відомо, коли цього року вступники складатимуть НМТ: перелік дат

Міністерство освіти і науки України затвердило календарний план проведення національного мультипредметного тесту у 2024 році

Як повідомляє прес-служба відомства, цьогоріч НМТ-2024 вступники складатимуть з 14 травня до 25 червня. Водночас з 11 до 19 липня відбудеться додаткова сесія НМТ.

Про це інформує True UA.

Основна реєстрація вступників на іспит розпочнеться вже 14 березня і триватиме до 11 квітня. До того ж до 15 квітня зареєстрований учасник матиме змогу в персональному кабінеті внести зміни (змінити предмет на вибір на інший чи змінити населений пункт в Україні / за кордоном, у якому він бажає пройти НМТ).

«У додатковий період (10–15 травня) матимуть змогу зареєструватися для проходження НМТ під час додаткових сесій особи, які не змогли цього зробити з поважних причин під час основного періоду реєстрації, та ті, хто реєструвався в основний період реєстрації, але їм було відмовлено в реєстрації. Зміни до реєстраційних даних можна буде внести до 19 травня», — зауважили у МОН.

Учасники тестування отримають результати до 2 та 26 липня — відповідно до того, чи складали вони іспит на основній сесії чи додатковій.

 Міністерство освіти та науки України планує запровадити професійну допомогу для вчителів державних та приватних шкіл. Йдеться про послуги супервізорів у сфері загальної середньої освіти.

Раніше міністр освіти та науки України Оксен Лісовий повідомляв про те, що українським вчителям заплановано підвищення зарплат у два етапи: на 10% з січня на та на 12,6% з квітня поточного року.

 

Читайте також: «Через грип на Волині закрили кілька шкіл».

Реклама Google
 

Telegram Channel