Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Голова громади на Волині завіз воїнам-землякам на фронт допомогу на суму понад два млн грн

Разом до Перемоги!

Фото: Фейсбук.

Голова громади на Волині завіз воїнам-землякам на фронт допомогу на суму понад два млн грн

Маневицька селищна рада продовжує допомагати українським захисникам

Днями представники Маневицької громади на чолі з Олександром Гаврилюком побували на територіях Донецької, Луганської та Запорізької областей, де ведуться інтенсивні бойові дії. Для бійців шести військових підрозділів Збройних сил України, у яких служать захисники з Маневиччини, передали допомогу на суму понад два мільйони гривень.

Про це інформує Маневицька селищна рада. 

Відповідно до попередніх заявок від військовослужбовців передано спецобладнання для захисту неба над Україною, зокрема: квадрокоптери DJI MAVIC 3 Thermal, DJI MAVIC 3 Enterprise, FPV-дрони камікадзе, ретранслятор, супутникові модеми Starlink, аптечки, ноутбуки тощо.

Також для воїнів однієї з бригад, яка виконує бойові завдання на Донецькому напрямку, передано капітально відремонтований та пофарбований спеціальний пожежний автомобіль JELCZ 005, який раніше було отримано від наших партнерів з Польщі.

Завдячуючи, депутатському корпусу, благодійникам та підприємцям, жителям Маневицької громади вдалося закупити сучасне обладнання, яке в поєднанні з мужністю та витривалістю наших військових не залишать жодних шансів ворогу.

У селищній раді також дякують за допомогу уродженцю Маневич, волонтеру Андрію Біланчуку та Благодійному фонду «Відповідальні Українці». Маленьким патріотам з Черської гімназії, учням 3-А класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, активним учасникам Маневицького молодіжного простору, працівникам селищної ради та її структурних підрозділів.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel