Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
260 тисяч гривень зібрали на Волині під час благодійного футбольного турніру для ЗСУ

Зібрали кошти на засоби радіоелектронної боротьби для бійців окремого стрілецького батальйону, а також підтриматизвільнених із полону.

Фото Волинська ОВА.

260 тисяч гривень зібрали на Волині під час благодійного футбольного турніру для ЗСУ

Вихідними в обласному центрі Волині відбувся п’ятий благодійний футбольний турнір

 Мета заходу – зібрати кошти на засоби радіоелектронної боротьби для бійців окремого стрілецького батальйону, а також підтримати захисників, звільнених із полону.

Його учасниками стали п'ять команд, а саме: Національна збірна України серед ветеранів, ФК «Волинь», збірна гіпермаркету «ТамТам», ФК ПрАТ «Луцьксантехмонтаж 536» та ФК «Луцький прикордонний загін».

 

 Традиційно до благодійного заходу долучився голова обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко та зіграв у складі команди «Волинь».

Команди грали почергово одна з одною. Загалом відбулося десять матчів. А переможцем змагання стала команда «Луцьксантехмонтаж-536». Приз найкращого гравця турніру отримав Олександр Мелащенко (команда гіпермаркету «ТамТам»), а найкращим воротарем обрано Сергія Погорілого (Національна збірна України серед ветеранів).

До слова, в перервах між іграми проводили благодійні аукціони та збори коштів для ЗСУ. Як результат, вдалося зібрали 262 тисячі гривень.

«Спорт завжди був важливою частиною мого життя, а зараз такою ж важливою складовою є допомога нашим Збройним силам. Вдячний організаторам та учасникам за ініціативу. Донатимо задля підтримки та перемоги!», - зазначив Юрій Погуляйко.

Реклама Google

Telegram Channel