Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцьку припиняє роботу Центр взаємопідтримки для ВПО

Центр взаємопідтримки для переселенців у приміщенні РАЦСу в Луцьку.

Фото: suspilne.media.

У Луцьку припиняє роботу Центр взаємопідтримки для ВПО

З 11 березня припиняє роботу Центр взаємопідтримки внутрішньо переміщених осіб, що в приміщенні міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану

Причина закриття – відсутність постійної допомоги від благодійних організацій.

Про це розповіла начальниця управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міськради Ліна Галан, пише Суспільне.

«Не надходить наразі допомога і нам немає що давати людям. Також немає продуктів, які ми могли б роздавати. Ще раніше ми звільнили приміщення, де був одяг. Зараз ми ще дороздамо ту допомогу й речі, які залишилися», — сказала посадовиця.

З її слів, управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді й надалі буде звертатися до меценатів щодо надання допомоги ВПО, які мешкають у Луцькій міській громаді. Ліна Галан зазначила: попри те, що потік переселенців зменшився, досі є необхідність такої допомоги.

«Коли надходитиме нам гуманітарна допомога, то будемо організовувати благодійні акції для внутрішньо переміщених українців. Запаси вичерпані і щодня надавати допомогу вже немає можливості», — додала начальниця управління соціальних служб Луцької міськради.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: З мерії звільнився головний будівельник Луцька.

Реклама Google

Telegram Channel