Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Рівненські атомники хочуть мати свого персонажа

Беріть участь!

Фото: фейсбук.

Рівненські атомники хочуть мати свого персонажа

З цією метою вони оголосили відповідний творчий конкурс для дітей та юнацтва

До участі в ньому запрошують учнів закладів загальної середньої освіти населених пунктів зони спостереження електростанції, віком від 6 до 17 років.

Про це інформує Рівненська АЕС.

Конкурс проводять у двох номінаціях: «Малюнок» та «Цифровий малюнок або анімація». У кожній з них переможців визначать у трьох вікових категоріях: «6-9 років», «10-13 років» і «14-17 років».

Учасники мають зобразити персонажа (створити ілюстрацію, ескіз, малюнок тощо), вигадати йому ім’я, коротко описати його здібності. Адже ці три критерії є визначальними під час прийому робіт 

Це має бути унікальний позитивний персонаж, який асоціюватиметься з Рівненською АЕС, а його образ характеризуватиме атомну енергетику як безпечне, надійне та екологічно чисте джерело електроенергії. Він має бути створений автором спеціально для цього конкурсу.

Заявки на участь у конкурсі «Вигадай персонажа для РАЕС» потрібно надіслати до 1 травня 2024 року на електронну адресу: [email protected].

До слова, автор може подати тільки по одній роботі в кожній номінації.

Учасник надсилає роботу в електронному вигляді, вказавши у листі своє прізвище, ім'я та по батькові, дату народження, заклад освіти та клас, прізвище свого керівника, номер телефону та назву номінації.

Переможі отримають грошові винагороди, а їхні наставники – подарунки.

Нагородження призерів відбудеться 23 травня в інформаційному центрі «Полісся». А до Дня народження РАЕС (25 травня) буде організовано виставку кращих робіт.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Волинські спортсмени-риболови змагаються у Монголії (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel