Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Військові-«холодноярівці» хочуть співпрацювати з громадами Волині

Робоча зустріч.

Фото: фейсбук.

Військові-«холодноярівці» хочуть співпрацювати з громадами Волині

Перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук зустрівся з головним сержантом 93-ї ОМБр «Холодний Яр», депутатом Люблинецької селищної ради Іваном Буряком

Йшлося про потреби легендарного підрозділу, нові форми взаємодії з цивільними, а також актуальність реабілітації бійців, які повертаються з фронту.

Про це інформує Волинська обласна рада.

Юрій Поліщук запевнив, що в області ведеться багаторівнева робота з розширення мережі реабілітаційних центрів. Їх невдовзі планують облаштувати у Володимирі та Ковелі.

Іван Буряк також розповів, що із зони бойових дій прибув не у відпустку, а з метою рекрутингу вмотивованого поповнення для свого підрозділу.

– Рекрутинг – це про відвертість, щирість і демократичність Збройних сил України. Це ідея європейського типу, коли бригада сама пропонує конкретні спеціальності, підбирає професіоналів на посади, яких бракує. У нашому бойовому підрозділі служать більше сотні волинян, і я хотів би, щоб їх було значно більше, – зауважив військовослужбовець.

Він також додав, що «холодноярівці» пропонують і вигідні умови співпраці для територіальних громад.

– Зокрема ми підписуємо меморандуми про співпрацю. Наша ідея полягає у тому, щоб відійти від донатів по 5-10 гривень, натомість переорієнтуватися на підтримку тергромад, обласних рад та військових адміністрацій,– наголосив він.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Знову втрата: у лікарні від отриманих поранень помер Герой з Волині Назарій Ляснюк.

Реклама Google

Telegram Channel