Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Ворожа ракета в Одесі ледь не влучила в кортеж Зеленського

Ворог не зважає на ранги.

Фото: 24tv.ua.

Ворожа ракета в Одесі ледь не влучила в кортеж Зеленського

Це сталося під час візиту президента України і грецького прем'єр-міністра Кіріакоса Міцотакіса в Одесу

Журналісти CNN, з посиланням на власні джерела, стверджують, що кортеж, який перевозив лідерів України й Греції Одесою, відчув вибухову хвилю від удару. Політики також побачили «грибоподібну хмару» диму.

Про це інформує 24 Канал.

Автори матеріалу наголосили, що Зеленський часто здійснює ризиковані поїздки на передову та вітав десятки світових лідерів в Україні протягом понад двох років війни з Росією. Але обстріл, що стався 6 березня, може бути одним із найбільших викликів для президента.

– Ми сьогодні бачили цей удар. Ви ж бачите, з ким маємо справу, їм байдуже, де бити. Я знаю, що сьогодні були жертви, ще не знаю всіх подробиць, але відомо, що є загиблі та поранені,
– сказав Зеленський з Одеси в середу.

Президент також наголосив, що Україні треба захистити себе в першу чергу. Найкращий спосіб це зробити – система протиповітряної оборони.

 – Зброя потрібна тут, щоб рятувати життя. Рішення потрібні зараз – не колись, а для людей, які терплять терористичні атаки щодня і щоночі, – заявив український очільник.

Своєю чергою, Міцотакіс сказав, що Зеленський провів для нього екскурсію південним містом, яке зазнало величезної шкоди від місяців російських ударів, перш ніж вони почули сирени повітряної тривоги.

Невдовзі, коли ми сідали в наші машини, ми почули сильний вибух. Думаю, що для нас це найкраще, найяскравіше нагадування про те, що тут йде справжня війна, яка зачіпає не тільки фронт, солдатів, а і наших ні в чому не винних співгромадян, – заявив Міцотакіс.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: В Одесі затримали зрадницю, яка здавала позиції ППО.

Реклама Google

Telegram Channel