Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Викрав і тримав під землею 8-річну дівчинку

Ось у такій ямі збоченець заховав дитину.

Фото із сайту npu.gov.ua.

Волинь-нова

Викрав і тримав під землею 8-річну дівчинку

У Березнегуватській громаді Миколаївської області поліція затримала зловмисника

У Березнегуватській громаді Миколаївської області поліція затримала зловмисника 

Ангеліна Чугай пішла з дому 1 березня близько 20:00 та досі не повернулася. Рідні дівчинки повідомили правоохоронцям, що мають підозру: дитину міг викрасти колишній співмешканець її бабусі, який тривалий час мешкав разом із сім’єю. Після того, як отримали повідомлення про зникнення дівчинки, розгорнули масштабну розшукову поліцейську операцію. 

 

Збоченець вирив добротну землянку і переховував у ній дитину.
Збоченець вирив добротну землянку і переховував у ній дитину.
 

 Для того, аби знайти зниклу дитину та її викрадача, був залучений особовий склад місцевого відділення поліції, районного відділку, найближчих відділень, оперативники, слідчі слідчого управління, ювенали та фахівці кримінального аналізу обласного управління поліції, кінологи, військові та мешканці села. 

Поліцейські обшукали всі будівлі та приміщення селища і його околиці у радіусі 5 кілометрів, також оглянули колодязі, лісосмуги, пустирі та поля. В поліції повідомили, що територію відстежили також і за допомогою повітряної розвідки. 

В результаті, за межами села правоохоронці, разом із місцевими мешканцями, знайшли замасковану схованку під землею, у якій переховувався зловмисник разом із викраденою дівчинкою. 

Поліцейські одразу ж забрали дитину та відвезли її до медичного закладу, де з нею працюють психологи. 

Кривдника ж доставили в поліцію, де його затримали слідчі. Вони повідомили затриманому про підозру за статтею «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини».

Лія ЛІС.

Читайте також: На Волині чоловік залишився без квартири і без грошей.

Реклама Google

Telegram Channel