Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Завдяки бургерам потрапив  до Книги рекордів Гіннеса

«Коли вперше скуштував бургер 17 травня 1972 року, подумав, що буду їсти це все своє життя».

Фото із сайту expert.in.ua.

Завдяки бургерам потрапив до Книги рекордів Гіннеса

70-річний американець Дональд Горске (на фото) з’їв 34 тисячі гамбургерів

Протягом 2023 року він спожив ще 728 Big Mac, довівши загальну кількість до приголомшливих 34 128 бургерів. При цьому пенсіонер активно стежить за здоров’ям та контролює свій раціон.

Згадуючи, як він вперше скуштував бургер 17 травня 1972 року, Горске сказав Книзі рекордів Гіннеса: «Я тоді подумав, що буду їсти це все своє життя». З цього дня він старанно рахував кожен гамбургер.

Спочатку у день чоловік з’їдав їх по дев’ять штук, зажовуючи картоплею фрі. Але згодом знизив їхню кількість до двох штук – одного на обід, а іншого – на вечерю.Також американець став регулярно проходити пішки по 9,5 км та відмовився від картоплі. Це дало змогу і ласувати улюбленою їжею, і зберегти здоров’я.

Також раніше Горске щодня ходив до McDonald’s, щоб придбати свіжі бургери. Однак після того, як вийшов на пенсію, він купує їх оптом двічі на тиждень, одразу смакуючи одним, а решту зберігаючи для споживання пізніше.

Найдивовижнішим є твердження пана Горске про те, що він ніколи не мав проблем зі здоров’ям, незважаючи на те, що з’їв понад 34 тисячі гамбургерів. 

«Багато людей думали, що я вже мертвий. Але натомість я став... одним із найтриваліших рекордсменів Книги рекордів Гіннеса, тож для мене це – досить круто», – розповів він.


Як приготувати гамбургер...
..щоб він був не тільки смачним, але і корисним?

Гамбургери вважаються символом фаст-фуду, але якщо правильно вибрати продукти, це просте блюдо може стати по-справжньому смачним і корисним

1. Для приготування справжнього гамбургера потрібно взяти яловичину. М’ясні продукти з яловичини містять відносно багато вітамінів групи В (В1-тіамін, В2-рибофлавін, РР (ніацин), мінеральних речовин (близько 1%) – у них багато фосфору, калію, заліза і цинку. Залізо в м’ясі легко засвоюється нашим організмом – у три рази швидше, ніж із рослинних продуктів. Його краще готувати за щадною технологією з «обжаркою» на невеликій кількості олії або на пару, щоб зберегти максимальну кількість вітамінів і мінералів.

2. До м’яса підійдуть натуральні овочі: свіжі огірки, томати, болгарський перець, лист салату і соус за смаком.

3. Важливо підібрати булочку для гамбургера: краще взяти «м’яку і повітряну».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel