Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинські лори запрошують перевірити свій сон

Лікарі безкоштовно продіагностують, як ви спите, чи часте у вас апное, тобто зупиняється дихання під час сну, і наскільки воно тривале.

Фото: Фейсбук.

Волинські лори запрошують перевірити свій сон

15 березня – всесвітній день сну

З цієї нагоди лікарі отоларингологічне відділення Волинської обласної клінічної лікарні оголошують тиждень відкритих дверей.

Про це повідомляє Волинська обласна клінічна лікарня.

За цей час можна буде безкоштовно продіагностувати, як ви спите, чи часте у вас апное, тобто зупиняється дихання під час сну, і наскільки воно тривале. Лікарі розкажуть про можливі наслідки апное і як його лікувати. Одним достатньо простої терапії, іншим краще зробити операцію. Але це все індивідуально.

Сон – одне з найбільших багатств, дарованих людині природою. Від його якості залежить, наскільки організм відпочив і відновив сили.

Загалом протягом життя людина в середньому спить 23 роки, проте це природне багатство в багатьох порушене та некомфортне. Сон безпосередньо впливає на вивільнення гормонів та адаптацію людини до стрімкого ритму сьогодення. Щоби людина могла упродовж доби бути активною і продуктивною, повинна спати не менше 8 годин, і при цьому її дихання має бути стабільним. Апное ж цьому перешкоджає, бо зупинка дихання провокує нестачу кисню для головного мозку. І людина вдихає більше повітря, коли дихальні шляхи звужені, – виникає хропіння. Страждає серцево-судинна система, людина задихається, частіше пробуджується і стає більш схильною до інсультів, інфарктів, депресій, з’являються еректильні порушення.

І все ж! Сон, як у малюка, у 70 цілком можливий!

Про всі деталі обстеження вам розкажуть за телефоном: (0332)77-31-26. За цим самим номером можна записатися на діагностику й консультацію.

Діагностика безпечна, нешкідлива й не передбачає введення медикаментів, а отже, і їх купівлі. Кількість людей в експериментальній групі обмежена, тому покваптеся.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Волиняни можуть відкрити лікарняний дистанційно.

Реклама Google

Telegram Channel