Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Начальник Волинської ОВА перевірив укріплення кордону

Прикордонники обговорили з представниками влади подальші кроки в нарощуванні інженерних загороджень та оборонних споруд.

Фото: facebook.com.

Начальник Волинської ОВА перевірив укріплення кордону

Учора відбулася робоча поїздка керівництва області та районів на українсько-білоруську ділянку держрубежу

Начальник Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський разом з начальником ОВА Юрієм Погуляйком, його заступником Сергієм Мовенком, начальницями Ковельської РВА Ольгою Черен та Камінь-Каширської РВА Ольгою Ващук обстежили ділянку кордону з рб.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Перевірили стан його облаштування в інженерному відношенні, прикриття загрозливих напрямків керованими й некерованими мінно-вибуховими загородженнями. Також оглянули обладнання опорних пунктів і оборонних споруд, встановлених систем віддаленого відеоспостереження.

Крім того, прикордонники обговорили з представниками влади подальші кроки в нарощуванні інженерних загороджень та оборонних споруд, як безпосередньо на кордоні з білоруссю, так і в прикордонні, визначилися з пріоритетними завданнями.

Прикордонники вдячні начальникам обласної та районних військових адміністрацій за розуміння важливості забезпечення надійної охорони й оборони ввіреної ділянки кордону, за постійну допомогу і всебічну підтримку. Разом - ми сила!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel