Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У книгозбірні на Волині можна не тільки почитати, а млинцями посмакувати

Масляна вдалася!

Фото: Світлана Зозуля.

У книгозбірні на Волині можна не тільки почитати, а млинцями посмакувати

Сьогодні, 15 березня, до 17.00 мешканці та гості Маневичів ще можуть долучитися до смачної благодійної акції

До слова, розпочали її цьогоріч ще 12 березня у публічній бібліотеці селища, спільно з ініціативною групою «Активна Громада Маневиччини». Ярмарок «Щедра масниця» триває в рамках Програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини на 2022-2025-й роки та виграного міні-гранту від «Активною громади».

Як розповіла директорка книгозбірні Любов Солов'янчик, захід у такому форматі тут вперше провели 2017-го року –.збирали кошти для пораненого учасника АТО. Благодійна складова цієї ініціативи залишилася й досі (чи для допомоги своїм землякам на лікування, чи для їхніх військових потреб).

Нині ж основною його метою  є збір коштів на FPV- дрони для 100-ї бригади ЗСУ. І громада до цього активно долучається, заходячи в «Арт-кафе» Маневицької публічної бібліотеки на млинці з різними начинками, які дбайливо для них усі ці чотири дні готують працівники усіх книгозбірень селища та інші небайдужі мешканці.

 Пані Люба не приховала, що на смаколики до них заходять трудовими колективами, цілими класами, а то й просто одному мешканцю (аби в обідню перерву не йти в місцеве кафе, як зазвичай, а у книгозбірню, на Масляну. - Авт.). Кожен залишає як подяку певну кількість гривень у благодійній скринці. 

– «Мета в нас усіх – спільна: ми всі працюємо на ПЕРЕМОГУ і на майбутнє наших дітей»! – підсумувала Любов Солов'янчик.

Світлана ЗОЗУЛЯ

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У Волинській бібліотеці відбулася зустріч з чемпіоном світу з легкої атлетики Ярославом Окапінським.

Реклама Google

Telegram Channel