Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Юний лучанин вразив усю Україну емоційним виступом на шоу (Відео)

Миколка є чудовим прикладом того, як за допомогою мистецтва можна достукатися до сердець людей.

Фото: Фейсбук.

Юний лучанин вразив усю Україну емоційним виступом на шоу (Відео)

9-річний Микола Варцаб'юк взяв участь у новому проекті «Україна неймовірних людей» на Телеканал ТЕТ

Це шоу про людей, які попри всі випробування та труднощі не втрачають віри в себе, в свою мрію і продовжують творити, надихати та вражати своїми талантами.

Про це поділився на своїй фейсбук-сторінці викладач, в.о. директора-художнього керівника у Волинський академічний обласний театр ляльок Вадим Хаїнський.

«Я безмежно пишаюся Миколою Варцаб'юком за його сміливість, цілеспрямованість та неперевершений талант! Він є прикладом для наслідування та доказом того, що у юного покоління України безмежний потенціал. Я щиро вірю, що наше майбутнє буде світлим та щасливим, адже воно в руках таких творчих, талановитих та незламних людей»,

йдеться у дописі. 

Микола Варцаб'юк вразив всю країну своїм емоційним виступом на шоу «Україна неймовірних людей». Він прочитав вірш Надії Красоткіної, який до сліз розчулив глядачів.

Пишаємося Миколою та його виступом. Він є чудовим прикладом того, як за допомогою мистецтва можна достукатися до сердець людей. Хлопчик щиро та емоційно передав біль війни, яку відчувають українці. Його виступ не лише зворушив глядачів, але й спонукав задуматися про важливість миру та єднання задля перемоги.

Як розповів Миколка, він у 4 роки пішов на театральну студію: «Там мене мій керівник Вадим Вікторович Хаїнський прийняв. Взагалі я дуже люблю читати гумор, вчити гумор, розказувати гумор. Всі кажуть, що у війну треба бути серйозним. Але я думаю, що інколи треба піднести людям настрій. Все ж таки війна колись закінчиться, відбудуються міста. Мистецтвом потрібно займатися, адже мені одного разу один військовий казав, «Ми там стоїмо, щоб ви тут жили мирним життям, щоб ви тут процвітали і щоб ви тут удосконалювали наші українські традиції». Це мій перший виступ на такій сцені і дуже хочу, щоб усім сподобалося».

 

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel