Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцьку рідним загиблих Захисників вручили посмертні нагороди Героїв

Вічна пам’ять і шана Героям!

Фото: www.lutskrada.gov.ua.

У Луцьку рідним загиблих Захисників вручили посмертні нагороди Героїв

Луцький міський голова Ігор Поліщук вручив рідним загиблих захисників України – солдатів Олексія Ходирєва, Дениса Костюка та Віталія Шевчука їхні нагороди – ордени «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

Ігор Поліщук подякував рідним загиблих військовослужбовців за те, що вони постійно підтримували та допомагали їм, а матерям – що виховали справжніх Героїв та патріотів.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

«На превеликий жаль, саме завдяки їхній жертві та подвигу, сьогодні у нашому місті не стріляють, немає такої розрухи, яка є в інших містах на сході України. Діти ходять в школи та садочки, дорослі — на роботу. Продовжується життя відносно в спокійному режимі, - зазначив він. - Хочу вам за це подякувати та подякувати нашим загиблим Героям. Я переконаний, що їхні імена та подвиг назавжди будуть вписані золотими літерами в історію нашого міста».

«Хочу побажати, щоб ці нагороди були для ваших сімей та родин згадкою про велику любов до України, про велику жертовність та справжній патріотизм ваших рідних. Наше місто та наша громада ніколи не забуде про те, що вони зробили для усіх нас», - наголосив міський голова.

Нагороди отримали матері та батьки загиблих Героїв.

Вічна пам’ять загиблим Героям!

Співчуття, повага та шана їхнім рідним!

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Близько 60 малих шкіл у волинських селах можуть закрити.

Реклама Google

Telegram Channel