Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Вважався зникли безвісти: на фронті загинув волинянин  Василь Ковальчук

Вічна пам'ять Герою.

Волинь-нова

Вважався зникли безвісти: на фронті загинув волинянин Василь Ковальчук

Скорботна звістка прилетіла в Олицьку громаду

«З сумом, жалем та невимовним болем повідомляємо про загибель Захисника України, який вважався зниклим безвісти.

04 липня 2023 року, під час танкового обстрілу, загинув військовослужбовець, житель села Ставок,

ВАСИЛЬ МЕФОДІЙОВИЧ КОВАЛЬЧУК, 1970 р. н., - йдеться у повідомленні громади. - Загинув Герой, який за покликом серця, з перших днів повномасштабного вторгнення окупанта на нашу рідну землю, став на захист Батьківщини. Боровся до останнього подиху, проте загинув під час виконання бойового завдання, в районі населеного пункту Діброва, Сєвєродонецького району, Луганської області при здійсненні заходів із забезпечення оборони України.

Василь наш захисник, який мужньо став на захист безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Герой, який боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини. Ціною власного життя захищав наш мир і спокій. Низький уклін Василю за його подвиг.

Висловлюємо щирі співчуття дружині, дочці, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами.

Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей.

Світла та вічна пам’ять Герою!

Царство небесне!

Про чин прощання та поховання повідомимо згодом», - йдеться у повідомленні.

 

 

Telegram Channel