Сьогодні пропонуємо вам рецепт швидкої у приготуванні та корисної за властивостями вечері
Цю повноцінну страву можна подавати як самостійно, так і до м’яса чи риби. Капустяно-сирна запіканка виходить смачною, соковитою, ніжною, простою в приготуванні.
Запіканка з капусти та сиру
Інгредієнти:
• 600 грамів капусти;
• 100 грамів сиру;
• 2 яйця;
• сіль, чорний перець, сухий часник до смаку.
Як приготувати
Нашаткуйте капусту. Покладіть її на пательню разом з улюбленими спеціями та сіллю. Трохи потушкуйте.
Тим часом наріжте сир тоненькими пластинками.
У формі для запікання збийте яйця з сіллю. Додайте сир та капусту і перемішайте.
Запікайте у духовці, розігрітій до 180 градусів, аж до золотої скоринки.
До речі
Смачну овочеву запіканку готують із білокачанної, цвітної капусти або з броколі. Можна також додати до неї м’ясний фарш чи картоплю – це надасть запіканці цікавого смаку.