Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Офіційно: російська православна церква оголосила знищення українців «священною війною»

За словами патріарха кіріла, вбивати тисячі цивільних українців і руйнувати їхні будинки – це «свята справа».

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Офіційно: російська православна церква оголосила знищення українців «священною війною»

Це сталося 27 березня, коли в Залі церковних соборів Храму Христа Спасителя в москві, під головуванням російського патріарха кіріла, було затверджено Наказ XXV Всесвітнього російського народного собору «Сьогодення та майбутнє російського світу»

Як зазначається, цей «наказ» адресовано органам законодавчої та виконавчої влади росії.

Війна проти України, яку вони називають «СВО», за версією російської православної церкви, є «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу проти злочинного київського режиму і колективного Заходу, який стоїть за ним, що ведеться на землях південно-західної русі з 2014 року».

У ході «СВО», як з’ясувалося, російський народ зі зброєю в руках обстоює свої «життя, свободу, державність, цивілізаційну, релігійну, національну та культурну ідентичність», а також «право жити на власній землі у межах єдиної російської держави».

З «духовно-морального» погляду «спеціальна воєнна операція» є «священною війною», в якій росія та її народ, захищаючи єдиний духовний простір Святої Русі, виконують місію «Стримуючого» (мовою оригіналу – «Удерживающего»), що захищає світ від натиску глобалізму і перемоги Заходу, що впав у сатанізм.

Після завершення «СВО» вся територія сучасної України «має увійти до зони виняткового впливу росії». «Можливість існування на даній території русофобського, ворожого росії та її народу політичного режиму, а також політичного режиму, керованого з ворожого росії зовнішнього центру, має бути повністю виключена», – йдеться в офіційному документі.

На думку рпц, існує єдиний «русский народ», який складається з великоросів, малоросів та білоросів.  В документі також ідеться про «русский мир». Його кордони, на думку російської церкви, мають бути ширшими і за державні кордони рф, і за «історичну росію».

На думку рпц, існує єдиний «русский народ», який складається з великоросів, малоросів та білоросів.

Тут і додати нічого. Відверто нацистський документ із закликом знищувати цілі народи. Відверто людожерські слова, які називають загарбницьку війну священною. Оце і є справжній сатанізм. Сатанізм російської православної церкви.

Реально не вкладається в голову, як так звана Українська православна церква (московського патріархату) і досі залишається в підпорядкуванні цього монстра з пекла, який називається рпц…

Коментар

Ростислав ПАВЛЕНКО, народний депутат від фракції «Європейська Солідарність»:

«Нам оголосили газават… Загалом, текст «наказу» – наче з підручників з історії, з розділу про засадничі документи нацизму і фашизму. Всі ознаки - хоч звіряй.

Загалом – це момент істини.

упц за оновленим статутом «сполучена з повнотою православʼя» через рпц. Але оця відозва, чи то пак «наказ» – не про православʼя, не про християнство і не про Бога. Це – кредо людиноненависництва, ксенофобії і єресі.

Кожен день перебування у єдності з оцим – маніфестація зречення України.

Кожен день зволікання із законом про заборону рпц в Україні – це потурання мракобісам, які закликають «перестать стесняться» своєї ненависті до всього, що не схоже на них і не підлегле їм».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel