Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Військовослужбовець, письменник та журналіст презентував волинянам новий роман

«Воскресіння Атлантів» - роман у фантастичному стилі, що дає можливість зрозуміти проблеми людства крізь призму образів.

Фото: Фейсбук.

Військовослужбовець, письменник та журналіст презентував волинянам новий роман

«Воскресіння Атлантів» – це перший доробок у стилі фентезі військовослужбовця і журналіста Богдана Пташника

З прем’єрою роману одним із перших автора привітав заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт.

Про це повідомила Волинська обласна рада.

Познайомитися з автором, історією написання книги, її героями та подіями в обласній бібліотеці для юнацтва зібралися студенти, шанувальники літературного слова, відвідувачі та працівники книгозбірні.

«Без різниці, хто розпочав війну. На руках будуть носити того, хто її закінчить». Це рядок з роману «Воскресіння Атлантів».

Для Богдана Пташника це перший роман, на роботу над яким витратив близько місяця. Автор каже: першочергово писав книгу для своїх підлітків-синів, щоб заохотити їх до читання.

«Сподіваюся, мої діти, для яких я писав книгу, та інші читачі почерпнуть з роману лише найкраще, що допоможе їм в майбутньому», - зауважив Богдан Пташник.

Як зазначає, будучи такого ж віку, не мав тяги до читання, але зараз його погляди на літературу змінилися. Крім того, письменник намагався вплести в сюжет цінності, притаманні справжньому чоловікові.

«Намагався писати так, щоби було цікаво підліткам. Потім сюжет так закрутився, що самому стало цікаво, чим він завершиться», – з усмішкою наголосив автор.

Роман Богдана Пташника «Воскресіння Атлантів» вийшов друком наприкінці 2023 року. В основі сюжету - життя після ядерної війни. Люди, яким пощастило вціліти, опинилися в іншій реальності та борються за виживання в умовах радіоактивного забруднення. Зі слів автора, велика кількість життєвих ситуацій та прототипів героїв книги взяті з власного оточення, а головна ідея-посил твору - про патріотизм та людське у боротьбі за співіснування.

««Воскресіння Атлантів» - роман у фантастичному стилі, що дає можливість зрозуміти проблеми людства крізь призму образів. Автор збагатив читачів новими враженнями про світ і майбутнє, спонукає до переосмислення реальності, роздумів про боротьбу за виживання та час. Сьогодні ми дякуємо йому за можливість поринути у світ нереального, щоб зробити висновки про ймовірну реальність», - поділився враженнями від презентації нового твору волинського автора заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцькій громаді відбувся благодійний концерт відомого скрипаля.

Реклама Google

Telegram Channel