Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Віталій Козловський вперше показав спільні фото з дружиною та новонародженим сином

«Я підбігаю до дитячого ліжечка, бачу малого і остаточно усвідомлюю – це не сон! Ми стали батьками».

Фото ТСН.

Віталій Козловський вперше показав спільні фото з дружиною та новонародженим сином

Артист також закликав чоловіків не боятися партнерських пологів

Український співак Віталій Козловський разом з дружиною, його піарницею Юлією Бакуменко, захопили першими родинними фото з новонародженим сином Оскаром.

 

 Так, новоспечені батьки поділилися щасливими знімками зі своїми прихильниками у Instagram. На зображенні пара ніжно тримає та цілує свого первістка, пише ТСН. Окрім того, Козловський наголосив на важливості партнерських пологів і розповів про свій досвід:

«Партнерські пологи. Чесно, я вагався, чи варто бути присутнім. Був страх. Але зараз рішення бути разом в такий момент вважаю найправильнішим! І усіх, хто стоїть перед таким вибором і сумнівається, хочу переконати – не сумнівайтесь! Я на власні очі бачив, як на світ з'являється мій синочок. Я першим взяв його на руки, перерізав пуповину. Ніколи не забуду цей звук і хвилювання через те, що відрізаю його від чогось живого… Це величезна підтримка для дружини у такий емоційний і непростий момент, це те, що робить довіру ще більшою, а відносини та повагу одне до одного ще міцнішими. Це нове відчуття відповідальності: за своє дитя, за родину і самого себе, бо віднині ти стаєш головною опорою для своїх», - поділився співак.

 

 Також зірка розповів про перші емоції від батьківства: «Після пологів ми поспали пару годин. І ніколи не забуду перші відчуття, коли я прокинувся: на мить здалося, що такого щастя не може бути, що мені наснилося. Я підбігаю до дитячого ліжечка, бачу малого і остаточно усвідомлюю – це не сон! Ми стали батьками», - додав Віталій.

 

 Нагадаємо, нещодавно Віталій Козловський розповів, як під час прощання з життям на фронті зателефонував Ользі Сумській з важливим  проханням. Так, артист пригадав, як під час одного з ворожих обстрілів, який тривав протягом двох годин, він прощався з життям. За словами Віталія, він дивом вижив після цього, адже снаряд вдарив у семи метрах від нього. І додав, що у той момент написав своїм близьким і акторці Ользі Сумській, щоб вона дбала про його дружину, піарницю Юлію Бакуменко.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel