Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Одному із найкращих закладів загальної середньої освіти Волині – 63 роки

Вихідцями із цього ліцею є величезна когорта і вчених, і науковців, і депутатів, і державних діячів.

Фото: Фейсбук.

Одному із найкращих закладів загальної середньої освіти Волині – 63 роки

З нагоди 63-ї річниці від Дня заснування Княгининівського ліцею відбулась урочиста академія та день відкритих дверей

Запрошення отримали майбутні ліцеїсти та їх батьки, а також партнери та друзі ліцею. Від імені засновника обласного комунального закладу участь в урочистостях взяв перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук.

Про це інформує Волинська обласна рада. 

Т.в.о. керівника закладу, депутатка обласної ради Ольга Омелько зауважила, що Княгининівський ліцей – це про надання якісної освіти та розкриття обдарованості учнів, залучення їх до різноманітних наукових, освітніх, спортивних та мистецьких проєктів.

«Здобуті знання наші вихованці активно випробовують на різноманітних конкурсах, олімпіадах, турнірах, де традиційно стають переможцями та призерами. І ми надзвичайно пишаємося їхніми перемогами. Хочу висловити вдячність нашим надійним партнерам - ВНУ ім. Лесі Українки, ЛНТУ, Донецькому НТУ, Волинській обласні Малій академії наук, Центру позашкільної освіти та академії «IT- школа OxiT» від компанії «IntrnetDevils». Завдяки цій тісній співпраці, учні набувають практичні вміння та навики, а також мають змогу визначитись із своїм майбутнім фахом», - підкреслила вона.

Перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук зауважив, що Княгининівський ліцей був і незмінно залишається одним із найкращих закладів загальної середньої освіти Волині.

«63 роки для навчального закладу – це поважна та славна історична віха, тим паче, що ліцей давно посів достойне місце з поміж інших освітніх закладів регіону. От і сьогодні сюди завітала велика кількість охочих ознайомитися із навчальною базою та можливостями. Престижність освітнього закладу визначається кількістю бажаючих тут навчатися. Я знаю, що ця кількість з року в рік у ліцеї стабільно висока. Ще одним критерієм престижності закладу є його успішні та знані випускники. А вихідцями із цього ліцею є величезна когорта і вчених, і науковців, і депутатів, і державних діячів. Тому майбутнім ліцеїстам бажаю вступити в омріяний заклад і примножувати його здобутки. Педагогічному колективу ліцею зичу плідної праці і талановитих учнів», - наголосив він.

В рамках урочистого заходу було також нагороджено переможців та учасників обласного конкурсу учнівської творчості «Так довго сподівана, ждана година настала для рідного слова мого», приуроченого 175-річчю від Дня народження української письменниці Олени Пчілки. Це творче змагання проводилось Княгининівським ліцеєм спільно із факультетом філології та журналістики ВНУ та обласною організацією Національної спілки письменників України.

А для майбутніх ліцеїстів та їх батьків працювали тематичні інтерактивні локації: «Інформаційні технології», «У світі медіаграмотності», «Мовно-літературна мозаїка», «Іноземна філологія», станція «Наукові пікніки» та інші.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Луцький виш співпрацюватиме з Товариством Червоного Хреста.

Реклама Google

Telegram Channel