Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині відбулась творча зустріч із зірковим земляком, народним артистом Петром Панчуком

Петро Панчук.

Фото Горохівська громада.

На Волині відбулась творча зустріч із зірковим земляком, народним артистом Петром Панчуком

Творча зустріч із Народним артистом України та лауреатом Національної премії імені Шевченка, актором театру і кіно Петром Панчуком, відбулася Культурно мистецькому укритті міста Горохова

У цьому заході, який зібрав шанувальників мистецтва, Петро Фадейович не тільки читав класичні твори та вірші видатних земляків, але й ділився своїми думками та досвідом.

 

 Митець відверто зізнався про своє ставлення до мистецтва театру та його значення в його власному житті. Він підкреслив, що для нього театр - це не лише професія, але й своєрідна місія. Народний артист розповідав про ті морально-естетичні цінності, які, на його думку, мають бути в основі кожного митця. Він підкреслив важливість сповідування цих цінностей, як для самого митецького співтовариства, так і для глядачів, які приходять у театр здобувати нові враження та думки.

 

 Учасники зустрічі отримали можливість не лише насолодитися талантом великого актора, але й зануритися в світ мистецтва. Від таких зустрічей глядачі отримують не лише естетичне задоволення, але й нові джерела натхнення та розуміння мистецтва, повідомили в Горохівській громаді.

Читайте також на volyn.com.ua: «64-річний народний артист з Волині Петро Панчук: «Тепер романси співаю новонародженій донечці Єлизаветі».

 

 

Реклама Google

 

Telegram Channel