Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцьку стартував обласний легкоатлетичний чемпіонат «Олімпійська надія»

Взяти участь в обох заходах виявили бажання понад 150 юних спортсменів з різних громад області та сусідньої Рівненщини.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку стартував обласний легкоатлетичний чемпіонат «Олімпійська надія»

Першість Волині з легкої атлетики серед юнаків і дівчат 2011 р.н. та молодших організатори – регіональне відділення НОКУ, Федерація легкої атлетики області та профільний департамент ОВА – присвятили Збройним Силам України

Одночасно з чемпіонатом області «Олімпійська надія» проходитиме і І-ий етап змагань на здобуття Кубку Федерації легкої атлетики Волині.

Про це інформують у Волинській обласній раді.

Взяти участь в обох заходах виявили бажання понад 150 юних спортсменів з різних громад області, а також легкоатлети з Рівненщини.

Дітей та їх наставників привітав голова обласної ради, очільник регіонального відділення Національного олімпійського комітету Григорій Недопад: «Я дуже втішений, що до спорту тягнуться наймолодші. Це – здоров’я, рух, загартований характер. Дякую батькам за правильні настанови, а тренерам - за мотивацію. Ви лише на старті свого спортивного шляху, але я переконаний, що наставники уже розгледіли у вас майбутніх олімпійців і чемпіонів або ж неодмінно запалять цю іскру. Тож змагайтеся і перемагайте!».

Окрім дипломів та медалей переможці і призери отримають і особливі подарунки – спортивний одяг та взуття відомих брендів. Кілька сот таких комплектів обласному осередку НОКУ передала благодійна організація «Дитяча місія. Україна» у партнерстві з німецькими благодійниками з організації «Ху Медіка».

Перший заступник голови обласного відділення НОКУ, депутат Волиньради Віктор Галан-Влащук запевнив, що комплекти розподілять між громадами і використовуватимуть для проведення Олімпійських днів та інших спортивних заходів, до яких залучатимуть і внутрішніх переселенців.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинські метальники молота привезли нагороди з Всеукраїнських змагань.

Реклама Google

Telegram Channel