Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Остання цифра вашого  року народження  передбачає долю

Усе впорядковується відповідно до чисел (Піфагор).

Фото із сайту you.

Остання цифра вашого року народження передбачає долю

Числа впливають на наше життя. І це, як ніхто інший, розкриває наука нумерологія. Давайте ж спробуємо розібратися, що означає цифра, що знаходиться в кінці вашого року народження

Як не дивно, але рік народження здатний багато сказати про вас, розкрити характер і призначення через стихію, яка була підвладна вашому року народження. Не вірите, що таке, дійсно, можливо?

Існує 5 основних природних сфер, які підвладні тому чи іншому року народження: Вогонь, Вода, Метал, Земля і Дерево.

Розкриємо секрет – існує 5 основних природних сфер, які підвладні тому чи іншому року народження: Вогонь, Вода, Метал, Земля і Дерево.

Розглянемо, які ж цифри – під якою стихією, і що вони означають.

Цифри 0, 1 – Метал.

Назва сфери говорить за самих людей: міцні, стресостійкі, здатні відновлювати швидко фізичні і духовні сили. Одинаки, звикли всього добиватися самостійно, прислухаються виключно до своєї думки. Прямолінійні люди, які наполегливо домагатимуться свого.

У пріоритеті у них – багатство і влада. Ніколи не визнають своїх помилок.

Цифри 2, 3 – Вода.

Добрі, чуйні, великодушні і з багатою уявою. Оригінальні і знаходять нестандартні рішення для деяких завдань. Саме це дає змогу їм відрізнятися на тлі інших співробітників і легко рухатися по кар’єрних сходах.

Акуратні і педантичні у виконанні своїх обов’язків, контролюють все до дрібниць.

Цифри 4, 5 – Дерево.

Упевнені люди, які звикли добиватися своїх цілей працьовитістю і праведністю. Прагнуть вивчити щось новеньке, дозволяють собі експериментувати. Основна мрія на все життя – це пізнати великий світ. Прагнуть розгадати всі загадки світу.

Цифри 6, 7 – Вогонь.

Мандрівники, шукачі пригод на свою голову. Саме так можна охарактеризувати таких людей. Вони не бояться ризикувати і з задоволенням занурюються з головою в невідоме. Володіють вродженою чарівністю і умінням користуватися цією якістю.

Цифри 8, 9 – Земля.

Спокійні і розважливі. Вони можуть стати надійною опорою. Також – горді та здатні оцінювати себе гідно. Під кожною своєю дією або словом мають ряд обґрунтувань.

Розум і порядок – це все, на що вони орієнтуються при вирішенні будь-яких питань. А ось невідомість їх, як правило, лякає.

Ліна ВОГОНЬ.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel