Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
На Волині розшукують відомого капітана міліції (Відео)

З роси і води Вам, ювіляре!

Колаж газети «Волинь».

На Волині розшукують відомого капітана міліції (Відео)

Щоб сказати йому – гучне «Віват!» і «Многая літа!»

 

Третього травня весняні побажання полинуть у село Смолява Берестечківської територіальної громади Луцького району, де живе ексдільничний інспектор Горохівського РВ УМВС України у Волинській області, капітан міліції Микола РОСТАНЮК (на фото).

Цей день подарує нашому колишньому колезі по службі ювілейне 70-річчя!

Шановний Миколо Івановичу, вітаємо зі знаковою датою!

Нам є що згадати: нелегкими, але гідними поваги, були наші з вами міліцейські будні й свята. Ви ж бо були дільничним інспектором, як мовиться, на своєму місці. В рядах нашого «Ветерана» маємо честь і на заслуженому відпочинку почуватися офіцерами – командою, яка цінує порядність і людяність. Дякуємо, що ви з нами! Цінуємо ваше почуття колективізму. Завжди знаємо вас товариським, інтелігентним, доброзичливим. Ваші жарти – завжди влучні, а слово не розходиться з ділом.

Багатійте здоров’ям і мудрістю у дарованому Богом многолітті! Нехай настануть Перемога й мир у нашій Україні, а ваша родинна світлиця буде сповненою радістю й щастям, злагодою й достатком!

З роси і води Вам, шановний ювіляре! Шануймося, бо ми того варті!

Щиро – з великою повагою Ігор Богонос, голова Горохівської районної організації пенсіонерів МВС України «Ветеран» і всі колеги.

А подарунком від нас нехай стане пісня про наш чудовий Поліський край і почуття, які з роками не минають:

Читайте також: Горохівські ветеранівці знову раділи зустрічі.

Реклама Google

Telegram Channel