
Не забудьте сказати гостям: «Цей рецепт – із газети «Волинь».
Пульс дня
Ще встигнете: до Великоднього столу – м’ясний рулет із сухофруктами
Гарантуємо: він буде смачнішим, ніж ковбаса
М’ясні рулети краще готувати зі свинини. Перед цим її потрібно добре замаринувати. Для яскравого смаку найкраще додати всередину сухофрукти, спеції, часник і гострий перець.
Пропонуємо вам рецепт дуже соковитого, смачного, запеченого свинячого ошийка із сухофруктами та маринадом.
М’ясний рулет із сухофруктами
Інгредієнти:
- Ошийок – 1,5 кг;
- Сухофрукти – 300 г (чорнослив, курага, інжир);
- Часник – 5-7 зубчиків;
- Гірчиця (не гостра) – 100–140 г;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- В окропі замочіть сухофрукти, а потім їх дрібно наріжте.
- Для маринаду: змішайте гірчицю, сіль, перець, спеції та подрібнений часник.
- Свинину наріжте в рівний пласт, відбийте м’ясо, змастіть половиною маринаду, викладіть зверху нарізані сухофрукти (не на весь шматок). Загорніть рулет і перев’яжіть ниткою, змастіть ще зверху маринадом.
- Викладіть м’ясо «швом» донизу та запікайте при 160-ти градусах приблизно 3 години.
Дайте охолонути, зніміть нитки та поріжте! Смачного!
Читайте також: Смачну каву можна зварити і без турки.
Реклама Google
