Курси НБУ $ 41.40 € 45.14
Ще встигнете: до Великоднього столу – м’ясний рулет із сухофруктами

Не забудьте сказати гостям: «Цей рецепт – із газети «Волинь».

Фото із сайту oboz.ua.

Ще встигнете: до Великоднього столу – м’ясний рулет із сухофруктами

Гарантуємо: він буде смачнішим, ніж ковбаса

М’ясні рулети краще готувати зі свинини. Перед цим її потрібно добре замаринувати. Для яскравого смаку найкраще додати всередину сухофрукти, спеції, часник і гострий перець.

Пропонуємо вам рецепт дуже соковитого, смачного, запеченого свинячого ошийка із сухофруктами та маринадом.

М’ясний рулет із сухофруктами

Інгредієнти:

  • Ошийок – 1,5 кг;
  • Сухофрукти – 300 г (чорнослив, курага, інжир);
  • Часник – 5-7 зубчиків;
  • Гірчиця  (не гостра) – 100–140 г;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  1. В окропі замочіть сухофрукти, а потім їх дрібно наріжте.
  2. Для маринаду: змішайте гірчицю, сіль, перець, спеції та подрібнений часник.
  3. Свинину наріжте в рівний пласт, відбийте м’ясо, змастіть половиною маринаду, викладіть зверху нарізані сухофрукти (не на весь шматок). Загорніть рулет і перев’яжіть ниткою, змастіть ще зверху маринадом.
  4. Викладіть м’ясо «швом» донизу та запікайте при 160-ти градусах приблизно 3 години.

Дайте охолонути, зніміть нитки та поріжте! Смачного! 

Читайте також: Смачну каву можна зварити і без турки.

Реклама Google

Telegram Channel