Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Юні волинські спортсменки мріють потрапити на Кубок Карітасу з футболу (Відео)

Тренує команду професійний футболіст команди «Металіст» з Харкова, майстер спорту Андрій Коваль.

Фото: facebook.com.

Юні волинські спортсменки мріють потрапити на Кубок Карітасу з футболу (Відео)

На цей раз команду благодійного фонду «Карітас Волинь», який очолює настоятель церкви святих верховних апостолів Петра і Павла отець Володимир Кметь, складають підопічні з селища Благодатне Нововолинськоі територіальної громади

Це – шість хлопців і четверо дівчат.

До слова, ці юнки дуже полюбили футбол, вони активно і завзято відвідують тренування та мріють потрапити на Кубок Карітасу з футболу.

11-річна Євгенія з м. Рубіжне Луганської області. Дівчинка з багатодітної родини, котра змушена уже двічі змінювати місце проживання у зв'язку із окупацією їхнього міста.

З приїздом в селище Благодатне Євгенія почала вести замкнуте життя, адже в черговий раз залишилася без друзів та підтримки. Лише після відвідування дитячого простору Карітасу Женя знову почала посміхатися та радіти життю. Тепер у неї є багато нових друзів, яким вона не байдужа. Адже Карітас має здатність об'єднувати.

Дівчинка любить футбол, тому із радістю погодилась брати участь у турнірі за кубок Карітасу.

11-річна Ангеліна з Волинської області, зростає в багатодітній родині, але змалку проживає без тата. Відмінниця, творча, ініціативна, товариська. Її погляд і посмішка зачаровують...

Ангеліна вирішила випробувати свої сили у спорті, тому з нетерпінням чекає поїздки на турнір за кубок Карітасу з футболу. І для цього вона докладає максимум зусиль.

13-річна Аня з селища Благодатне Волинської області. Змалку не має тата, але з радістю відвідує дитячий простір Карітасу, де навчається, розвивається, навіть іноді помиляється, але і надалі продовжує мріяти та дружити з однолітками.

Анюта хоче займатися футболом, тому приходить на тренування з великим бажанням. І поїздка на змагання - це щось неймовірне для неї.

14-річна Віка з селища Благодатне Волинської області. Активістка, волонтерка, швидко приймає рішення і готова до труднощів заради перемоги. Змалку займається легкою атлетикою, футболом. Неодноразово брала участь у змаганнях і перемагала. Віка дуже хотіла потрапити на кубок Карітасу минулого року, але для поїздки в Румунію потрібен закордонний паспорт, якого у неї не було. Тому цього року для дівчинки - неймовірний шанс, котрий не можна пропустити.

А тренує команду «Карітасу» професійний футболіст команди «Металіст» з Харкова, майстер спорту Андрій Коваль. Цей, відданий своій справі спортсмен, проживає на Волині від початку повномасштабної війни. Радіє, що може передавати свої навики юним футболістам, що став корисним на новому місці.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Нововолинський волонтер отримав почесну відзнаку.

Реклама Google

Telegram Channel