Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
«Якщо на «Танцях із зірками» ми не розсварилися, то будемо жити разом до 90 років  і помремо в один день»

Нехай народять класних дитят - кучерявих комаровенян!

Фото із сайту tsn.ua.

«Якщо на «Танцях із зірками» ми не розсварилися, то будемо жити разом до 90 років і помремо в один день»

Історія кохання найбільш таємничої зіркової пари українського шоу-бізнесу: 40-річного телеведучого Дмитра Комарова і моделі та ведучої Олександри Кучеренко, яка молодша за нього на 14 років

Освідчився в небі

Пара познайомилася доволі випадково. Це сталося у 2016 році. Олександра Кучеренко була учасницею конкурсу краси «Міс Україна-2016», а Дмитро Комаров – одним із суддів. Щоправда, доленосна зустріч могла б і не відбутися. Модель сумнівалася, чи варто їй брати участь у конкурсі, а ведучий взагалі відмовлявся від суддівства. Утім, доля таки звела майбутнє подружжя.

Свій роман пара ретельно приховувала. Ба більше, коли їх поставили танцювати разом на проєкті «Танці з зірками», закохані робили все можливе, аби про їхні стосунки взагалі ніхто не дізнався, – і їм це вдалося. «Ми так боялися, що хтось щось подумає і запідозрить. У нас була фобія. Ми хотіли, щоб ніхто нічого не знав. Якщо чесно, ми через «Танці» ледь не розбіглися. Вони були ідеальною перевіркою. Після них, якщо ми не розсварилися, ми будемо жити разом до 90 років і помремо в один день», – ділився Комаров в одному з інтерв’ю.

Дмитро Комаров покликав обраницю заміж через два роки після початку стосунків. Для цього шоумен приготував екстремальне побачення. Дмитро Комаров попросив свого друга-пілота влаштувати їм прогулянку вертольотом довкола Києва. Олександра ж взагалі не підозрювала, що на неї чекає.

Коли їх поставили танцювати разом на проєкті «Танці з зірками», закохані робили все можливе, аби про їхні стосунки взагалі ніхто не дізнався, – і їм це вдалося.

«Знаючи мене, зрозуміло, що освідчитися в ресторані при свічках – не мій стиль. Треба екстремальніше. У мене багато товаришів-пілотів, для яких не проблема по дружбі влаштувати політ хоч на реактивному літаку з вищим пілотажем. Тому я вирішив, що освідчення коханій зроблю, в прямому сенсі слова, – на висоті», – поділився шоумен.

Олександра ж взагалі нічого не підозрювала. Вона милувалася видами на Київ, а коли думала, що політ вже завершено, то на неї чекала справжня несподіванка. Комаров дістав обручку і запитально поглянув на обраницю. Дівчина відповіла згодою. «Шум двигуна. Розмовляти неможливо. Я без слів дістаю з кишені обручку і показую Саші, поглядом запитавши: «Так?», – пригадав шоумен.

Мольфарки пообіцяли їм двох хлопчиків

Пара офіційно стала чоловіком та дружиною у 2019 році. Спочатку вони уклали шлюб в одному з РАЦСів Києва. Згодом подружжя повінчалося. Для особливої події вони обрали один із православних храмів у Єрусалимі. До речі, до столиці Ізраїлю пара навіть летіла одним літаком, але обрала окремі місця. Це все робили задля того, аби приховати стосунки!

Навіть саме весілля Комаров та Кучеренко тримали в таємниці. На святі були присутні лише найближчі родичі пари, а це – лише 11 гостей. Після весілля закохані вирушили у медовий місяць. Новостворена пара відсвяткувала свій новий статус на Мальдівах.

З початком повномасштабної війни подружжя не надто часто нагадувало про себе у соцмережах. Про свої стосунки закохані теж взагалі нічого не розповідають.

Також Олександра та Дмитро не квапляться ставати батьками. Принаймні, вони про це взагалі нічого не розповідають. Щоправда, під час зйомок проєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» ведучий завітав до мольфарки Марії, яка живе на заході України. Жінка передбачила, що у Комарова та Кучеренко будуть два хлопчики.

Цікаво, що згодом ведучий завітав у гості ще до однієї мольфарки – Калини. І жінка, використовуючи інший ритуал, теж нагадала ведучому та його дружині двох дітей – це будуть сини.

Валерія СУЛИМА, tsn.ua

Пропозицію коханій Дмитро зробив у гелікоптері під час польоту  над Києвом.
Пропозицію коханій Дмитро зробив у гелікоптері під час польоту над Києвом. 
 
Розписалися у Києві, а вінчалися – в Єрусалимі.
Розписалися у Києві, а вінчалися – в Єрусалимі. 
«Мить, коли ми з Сашею стали чоловіком і дружиною».
«Мить, коли ми з Сашею стали чоловіком і дружиною». 
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко познайомилися 2016 року  на конкурсі «Міс Україна».
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко познайомилися 2016 року на конкурсі «Міс Україна».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

 

Telegram Channel