Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині відбулися змагання на честь Заслуженого тренера України

Заняття спортом для дітей – це великий стимул для здорового способу життя.

Фото: Фейсбук.

На Волині відбулися змагання на честь Заслуженого тренера України

У Луцьку відкритий чемпіонат ОДЮСШ з легкої атлетики серед юнаків та дівчат провели вдруге на честь Заслуженого тренера України Михайла Кліщука

Ця легкоатлетична першість для юнацтва була започаткована минулоріч за ініціативи директора обласної-дитячо юнацької спортивної школи Дмитра Піддубного з метою належного пошанування видатного волинського тренера Михайла Кліщука, який свого часу також був його наставником.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді.

Голова Волиньради Григорій Недопад висловив вдячність керівнику ВОДЮСШ за цю ініціативу.

«Заслужений тренер України з легкої атлетики Михайло Кліщук віддав роботі в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі більше 50 років свого життя. За час своєї тренерсько-викладацької діяльності він підготував не одну плеяду спортсменів високого класу та користувався великою повагою всієї спортивної спільноти Волині. Тому пам’ять про цього видатного наставника має жити та надихати молоде покоління легкоатлетів на досягнення найвищих особистих результатів та чемпіонських титулів, а у майбутньому й олімпійських вершин», - підкреслив він.

Змагання проводяться у двох вікових категоріях серед юнаків та дівчат 2007-2008 року народження, а також 2009 р.н. та молодших. Понад 130 юних спортсменів змагатимуться у бігу на різні дистанції та стрибках у довжину. Учасниками турніру, окрім вихованців обласної дитячо-юнацької спортивної школи, стали юні легкоатлети і з інших ДЮСШ та територіальних громад Волині, а також із сусідньої Рівненщини.

«Заняття спортом для наших дітей – це великий стимул для здорового способу життя. Залучаючи їх до різного роду змагань, ми виховуємо витривале, цілеспрямоване та вмотивоване покоління. Ми маємо ростити націю нескорених, націю патріотів та переможців», - резюмував директор ОДЮСШ Дмитро Піддубний.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Юні волинські спортсменки мріють потрапити на Кубок Карітасу з футболу (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel