Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Порошенко привіз на фронт найсолодший для воїнів «Цукорок»…

«Ця маленька коробочка захищає життя воїну, сигналізує про наближення ворожого дрона, дає час змінити позицію», – пояснює п’ятий Президент.

Фото із сайту eurosolidarity.org.

Порошенко привіз на фронт найсолодший для воїнів «Цукорок»…

Апарат із такою назвою допомагає рятувати життя

 

 Військовим передали детектори ворожих безпілотників «Цукорок», які дозволяють завчасно виявити небезпеку. «Ця маленька коробочка захищає життя воїну, сигналізує про наближення ворожого дрона, дає час змінити позицію», – пояснює п’ятий Президент України Петро Порошенко.

Як відомо,  його фонд разом із волонтерами, замовив за кордоном комплектуючі для тисячі таких детекторів, і вони вже надходять у війська. Попит на «Цукорки» – величезний, і вони без перебільшення рятують життя.

І у хлопців є хвилини для того, щоб сховатися від безпілотника.

«Це прилад виявлення FPV-дронів, який непогано показав себе на полі бою, і у хлопців є хвилини для того, щоб сховатися від безпілотника», – пояснюють захисники. Порошенко додає: «Ми зараз намагаємося забезпечити, щоб у кожен автомобіль став цей «Цукорок».

«Українські військові роблять усе можливе й неможливе. Бачу це щоразу, коли приїжджаю з передачами на Схід, Південь та на прикордонні з росією території. Потрібно їм допомагати – технікою, зброєю, іншим забезпеченням.

Ми це чудово усвідомлюємо, коли 24/7 збираємо вантажі для наступної передачі. Ми бачимо, чого насправді заслуговують наші військові, коли б’ються за нашу землю. Здійснити наші плани – це справа честі. Це – наш внесок у Перемогу», – резюмує Петро Порошенко.

Ольга СОКОЛОВА.

Telegram Channel